Alfaparf

Italienske Alfaparf Milano har gennem 40 år produceret og leveret hårfarver samt plejeprodukter til professionelle frisører. Med mere end 100 forskellige hårfarver og en lang række plejeprodukter favner Alfaparf bredt og hører til blandt de største italienske brands indenfor hårpleje og hårfarve.

Antal ( 1-20 / 221 )

Stigende orden
Side
pr. side

Skab et personligt udtryk med Alfaparf Milano

Som frisør ved du, hvor stor effekt en ny hårfarve kan have for dine kunder – ikke kun rent visuelt, men også for selvfølelsen og selvtilliden. Med Alfaparf Miano får du hele 125 farver at vælge imellem, og du vil derfor både kunne imødekomme ethvert kundeønske og udfolde din kreativitet, når du arbejder med hårfarvning.

 

Du er ekspert i dit fag ved derfor, hvilken farve og tone der klæder den enkelte kunde allerbedst – om farven skal være med kolde eller varme undertoner, og hvor mange toner kunden bør afvige fra sin naturlige hårfarve. Alfaparf Milano giver dig blot de redskaber, du skal bruge for at skabe de smukkeste resultater. At kunne udføre en smuk farvning er altafgørende for en frisør, og med produkterne fra italienske Alfaparf er du allerede godt på vej.

 

Alfaparf Milano er uden skadelige stoffer

En bekymring, man som frisør ofte støder på i forhold til hårfarvning, er risikoen for at få alvorlige allergiske reaktioner. Netop derfor er Alfaparf Milano baseret på en PPD-fri formel. Ved at bruge Alfaparf undgår du dermed, at dine kunder får allergiske reaktioner fra PPD – og husk også, at du selv som frisør er udsat for hårfarverne næsten hver dag og derfor også skal tænke på dit eget helbred og risikoen for at udsætte dig selv for skadelige stoffer i de produkter, du anvender. Ud over at være fri for PPD har farverne fra Alfaparf Milano desuden en lav ammoniakprocent på maks. 1 % pr. påføring.

 

Masser af muligheder med Alfaparf

Som nævnt tæller sortimentet hos Alfaparf hele 125 smukke og anvendelige farver, og derudover kan farverne bruges til ganske mange forskellige formål. Du kan for eksempel bruge farven til at genoplive en falmet hårfarve, fremhæve en naturlig hårfarve eller til at dække uønskede grå hår. Takket være de rene farvepigmenter og hørolien, der er brugt i farven, vil håret efter en farvning reflektere lyset og få den fineste glans.

 

Derudover er hårfarverne beriget med hyaluronsyre, som er et sukkermolekyle, der også findes naturligt i kroppen. Hyaluronsyre binder væske og bidrager dermed til, at håret ikke bliver tørt efter farvningen. Kort sagt er der tale om hårfarver i den bedste frisørkvalitet, som giver smukke resultater med lang holdbarhed og desuden er skånsomme mod hår og hovedbund.

 

Find plejeprodukter, der forlænger hårfarvens holdbarhed

Alfaparf Milano tilbyder i deres sortiment også en række plejeprodukter, du med fordel kan forhandle i din salon, når du udfører hårfarvninger med farver fra det italienske mærke. Med den rette pleje vil dine kunder nemlig opleve endnu bedre resultater og længere holdbarhed, efter de har fået lavet en farvning hos dig. Sortimentet dækker bl.a. shampoo og balsam med farvebeskyttende egenskaber, ligesom der findes hårmasker og professionelle keratin-treatments.

 

Med That’s It-serien kan dine kunder også derhjemme sørge for, at deres farvede – eller naturlige – hår bevarer så meget glans som muligt og ikke får uønskede farvetoner. Der findes både varianter til at fremhæve de kølige toner i gråt hår, til at neutralisere gule og messingfarvede toner i blond hår og til at fremhæve varmen i gyldne reflekser. Med den rette shampoo til netop deres hårfarve kan dine kunder forlænge levetiden på deres farvebehandling eller blot sørge for, at deres egen naturlige hårfarve tager sig så godt ud som muligt.