Andis

Andis-trimmere er elektriske frisørredskaber, der bruges til at trimme og forme skæg og hår. De er kendt for deres høje kvalitet og ydeevne og kan anvendes til en bred vifte af stylingbehov. Herudover er trimmere fra Andis kendt for deres kraftige og effektive motorer, der ofte er udstyret med justerbare skærehoveder.

Antal ( 1-20 / 84 )

Stigende orden
Side
pr. side

Historien bad Andis

Andis er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 1922 og specialiserer sig i elektriske styling- og trimningsprodukter. Brandet associeres med høj kvalitet, fremragende brugervenlighed og en holdbarhed ud over det sædvanlige. Andis er et brand, der igennem tiden har været pionerer inden for udviklingen af frisørredskaber, og de har altid gået forresten, hvad angår nye innovative måder at style og trimme hår på.

 

Andis er verdenskendt, og de distribuerer deres produkter til adskillige forhandlere og frisører. Spørger man diverse frisører, er Andis et velkendt mærke, som respekteres og anerkendes. Andis har nemlig et stærkt fokus på kundetilfredshed og stræber efter at levere produkter, der er nemme at bruge og opfylder deres kunders behov.

 

Derfor kan vi også med ro i sindet anbefale Andis-trimmere og andre produkter fra brandet. Vi fører nemlig kun produkter, som vi selv kan stå inde for, og det kan vi uden tøven med produkter fra Andis.

 

Dette får du med en Andis-trimmer

Først og fremmest er du sikret en høj kvalitet, når du køber en Andis-trimmer. De er alle udstyret med en kraftig og effektiv motor, som gør det nemmere at arbejde med. Herudover kommer trimmerne fra Andis også med justerbare skærehoveder, der gør det muligt at trimme i forskellige niveauer. Men ovenstående er naturligvis ikke kun unikt for Andis-trimmere.

 

Det er i høj grad brugervenligheden og holdbarheden, der adskiller en god trimmer fra en mindre god. Andis-trimmere er nemlig et populært valg blandt frisører og andre professionelle, fordi man får et produkt, der holder i mange år og er konsistent i sin performance. Det er, hvad man ønsker som frisør, og det gør, at man kan blive ved med at yde en perfekt service.

 

Køb også andre produkter fra Andis her på siden

Men det er ikke kun trimmere, du kan købe fra Andis. Vores udvalg af produkter fra Andis indkluderer også diverse tilbehør og hårplejeprodukter, der ligeledes leverer høj kvalitet til en overkommelig pris. Du finder bl.a. kamme og trimmerhoveder, som sikrer dig, at din klipning forbliver præcis og effektiv. Du finder med andre ord alt, du skal bruge for at lave en perfekt frisure og fade til dine kunder.

 

Er du derimod interesseret i at prøve kræfter derhjemme? Så kan du også vide dig sikker på, at du har noget af det bedste udstyr til at praktisere din egen lille hobby.

 

Har du spørgsmål til din næste Andis-trimmer? Kontakt os her

Har du spørgsmål til vores Andis-trimmere eller andre produkter fra mærket? Hos OS Frisørartikler har vi selv arbejdet mere trimmere fra Andis, og vi er bevidste om den kvalitet, du får i hænderne med dette produkt. Vi fører nemlig kun produkter, vi selv kan stå inde for. Du kan læse mere specifikt om vores forskellige produkter fra Andis inde på selve produkterne, men har du særlige spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

Vores kundeservice sidder klar til at besvare enhver henvendelse med den største professionalisme og ærlighed. Du kan skrive til os på support@osartikler.dk eller ringe til os på tlf. 20 90 50 70. Vi ser frem til at hjælpe dig!