BaByliss PRO

BaByliss Pro er den professionelle linje af styling tools og produkter fra BaByliss, der er særligt udviklet til professionelle stylister og frisører. BaByliss blev grundlagt i 1961 i Paris af hårstylisterne René Lelièvre, der opfandt krøllejernet, og Roger Lemoine. I dag er BaByliss et af verdens mest kendte brands indenfor hårstyling, og BaByliss Pro findes i frisørsaloner i hele verden.

Antal ( 1-20 / 136 )

Stigende orden
Side
pr. side

BaByliss Pro – designet efter frisørens behov

Der er især tre faktorer, der påvirker, om du bliver glad for at have bestemte styling tools i din salon: funktionalitet, ergonomi og holdbarhed.

 

For det første skal dit udstyr naturligvis have alle de funktioner, du har brug for. En trimmer eller en føntørrer skal have tilstrækkeligt med indstillingsmuligheder, og en airstyler med udskiftelige hoveder kan bruges meget oftere end én med kun en enkelt størrelse børstehoved. Dit udstyr skal ikke begrænse dig i dit arbejde – og netop derfor er værktøjerne fra BaByliss Pro gennemtænkte med henblik på behovene i en professionel frisørsalon.


Ergonomi er måske ikke den første bekymring, når vi skal købe en god og pålidelig føntørrer til privat brug – men når det handler om de professionelle behov, er snakken straks en helt anden. Som frisør har du sandsynligvis en føntørrer i hånden mange timer om ugen, og derfor er det vigtigt med et godt, ergonomisk greb, der både skåner dine hænder og håndled og hjælper dig med at holde en sund arbejdsstilling.

 

Endelig er der spørgsmålet om holdbarhed. I en professionel salon stilles der helt andre krav til holdbarhed end i private hjem. Dine tools skal kunne holde til at blive brugt igen og igen – og igen. Det er en udgift, hver eneste gang et stykke udstyr skal skiftes ud, og derfor betaler det sig at gå efter gennemtestet kvalitet som hos BaByliss Pro.

 

Lækkert design og høj funktionalitet forenet hos BaByliss Pro

Vi har nu været omkring funktioner, ergonomi og holdbarhed. Én ting har vi ikke vendt, nemlig designet på de tools, du vælger til din frisørsalon. Et smukt design har ikke nødvendigvis indflydelse på, hvor godt produktet fungerer – men det bidrager til det samlede indtryk af din frisørsalon og dig som frisør.


Hos BaByliss Pro er der fokus på det lækre design. Du finder derfor både styling tools i guld og rose gold, der taler lige ind i tidens trends og passer perfekt ind i den moderne frisørsalon. Du kan endda få kamme i guldfarvet metal, ligesom en guldfarvet BaByliss Pro hårtrimmer eller føntørrer virkelig kan sætte prikken over i’et og skabe et eksklusivt look i din salon.

 

Vælg de rigtige BaByliss Pro tools til din salon

Skal du vælge ny BaByliss Pro hårtrimmer, føntørrer, glattejern, krøllejern eller airstyler? Så er der nogle ting, du med fordel kan overveje inden dit køb. Forskellige produkter har naturligvis forskellige funktioner og specifikationer, men der gælder også generelle overvejelser uanset typen af værktøj, du er på udkig efter.

 

For at vælge styling tools, du kan have glæde af i din salon så længe som muligt, kan du overveje:

 

  • hvor kraftige de skal være – det gælder især trimmere og hårtørrere.
  • hvor meget forskellige tilbehør der skal være tilgængeligt.
  • om de er lette at opbevare og få plads til i din salon.
  • om de skal leve op til bestemte krav til design.
  • hvor høj en vægt dine tools må have.

 

I bund og grund handler det om at se på dine egne behov og finde de værktøjer, der matcher dem bedst. Udvalget hos BaByliss Pro favner bredt, og derfor kan du med stor sandsynlighed finde din næste hårtrimmer, føntørrer eller det perfekte krøllejern i sortimentet. Uanset værktøjets design og funktionalitet kan du være sikker på, at alle styling tools i vores udvalg fra BaByliss Pro lever op til den professionelle kvalitet, du har brug for.