Føntørre Tilbehør

En hårtørrer med diffuser er et redskab, der hjælper med at pifte dit hår op. Selve hårtørreren behandler dit hår med varm luft, så det bliver tørt. Diffuseren sørger for at give volumen og definere dine krøller, hvis du har denne hårtype. Se hele vores udvalg her på siden.

Antal ( 1-20 / 52 )

Stigende orden
Side
pr. side

Plej dit hår perfekt med en diffuser til hårtørrer

Det kan være noget af en opgave at pleje og style sit hår. Det er ikke uden grund, at der er noget, der hedder en dårlig hårdag. Nogle dage kan man vågne op, og så sætter håret nærmest sig selv. Andre dage er det en umulig opgave blot at få det til at se nogenlunde anstændigt ud. Når du først har en hårtørrer med diffuser kan du godt lægge kasketten på hylden, for nu har du mulighed for at pleje og sætte dig hår helt perfekt hver dag. 

Sådan bruger du en hårtørrer med diffuser 

En diffuser bruges til hår, der er vådt efter bad. Selve diffuseren bruges til at give dit hår volumen og style dine krøller. Det eneste, du skal gøre, er at skrue diffuseren på  og så bare få sat håret på den rigtige måde med hårtørreren. Men der er forskel på vores hårtørrere med diffuser. 

Du kan vælge en diffuser med korte eller lange spidser. Forskellen mellem dem er helt tydelig:

Lange spidser: Giver dine krøller mere volumen.

Korte spidser: Giver dig en mere præcis styling af dine krøller.

Du skal naturligvis ikke bruge en diffuser til din hårtørrer, men det anbefaler vi kraftigt, hvis du ønsker det bedste resultat. Det, der sker, hvis du ikke bruger en diffuser, er, at dit hår bliver meget kruset og vildt, hvilket bestemt ikke giver dig de bedste forudsætninger for at sætte dit hår, som du ønsker det.  

Kan man bruge en diffuser, hvis man har glat hår?

Det kan du helt bestemt – men den er bedst sammen med hår med volumen og krøllet hår. Når målet er at få glat og elegant hår, kan du for et godt resultat sætte fønnæbbet på. Vi har flere hårtørrere med fønnæb, hvis du mangler en.. Hvis du bruger et fønnæb til din hårtørrer, kan du nemmere blæse dit hår glat. Uden fønnæbet kan dit hår også her blive kruset og vildt. Men det er klart: En diffuser er især ideel, hvis man har krøller og ønsker at holde dem pæne. 

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores hårtørrere med diffuser? 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige diffuser til hårtørrer. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan også ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00. Vi ser frem til at hjælpe!