Føntørrer

En føntørrer tørrer håret, når det er vådt. Stort set alle har en, da det er et uvurderligt redskab, når man skal sætte sit hår. Mens håret er vådt, kan man ikke arbejde med det, hvorfor dette redskab er i de fleste husstande og i samtlige saloner. Se udvalget her. Antal ( 1-20 / 91 )

Stigende orden
Side
pr. side

Er der forskel på de forskellige føntørrere?

Det korte svar er ja. Hvis du ønsker en føntørrer, der kan klare enhver udfordring, skal du også være villig til at betale lidt ekstra. Hvis dine behov er minimale, kan du sagtens finde en billigere løsning, som du vil blive glad for. Hvis du er ude efter det bedste, anbefaler vi, at du overvejer en føntørrer med ION-teknologi.

ION-teknologien bruger negativt ladede ioner til at nedbryde de positivt ladede vandmolekyler i det våde hår. Hvad betyder det så? Det betyder, at føntørreren fraskiller vandmolekylerne uden at åbne hårstråene. Det resulterer i:

  • lækkert glat går, hvor risikoen for kruset hår er minimeret betragteligt. 
  • at tørretiden er forkortet.
  • at chancen for varmeskader er på sit laveste. 

Hvad betyder motorstørrelsen på min hårtørrer?

Jo større motor, desto mere power. Og hvad godt gør det så? Jo kraftigere motor, din føntørrer har, jo kraftigere kan den blæse. Det gør den, fordi den kan trække mere vindkraft, idet der løber mere strøm igennem enheden. Det betyder i sidste ende, at dit hår kan blive hurtigere tørt.

Det kan måske være svært at bemærke forskellen i starten, og mange vil da også mene, at det slet ikke er nødvendigt med så stor en motor til sin føntørrer. Hvis du vil nå hurtigt og grundigt gennem hårtørringen, er en føntørrer med en stærk motor en rigtigt god idé. 

Du kan sammenligne det med en støvsuger. En støvsuger kan du også få med forskellige motorer. Motoren bestemmer her sugeevnen. Når du har forsøgt at nå helt ind i hjørnerne med en for lille motor, har du til sidst fået nok. Det samme gælder dit hår. Når du finder ud af, hvor hurtigt dit hår kan tørre med en kraftig føntørrer, vil du aldrig gå tilbage til én med mindre power.  

 

Dette skal kigge efter, når du leder efter en god hårtørrer

Så vi har været inde på ION-teknologien, og hvordan den har betydning for kvaliteten af din føntørrer. Herudover har motoren også noget sige, når det kommer til effektiviteten af føntørreren. Men der er rigtig mange andre faktorer, som spiller ind, når du skal vælge en hårtørrer. Vi har opstillet de fire vigtigste ting for dig her: 

  • ION-teknologi
  • Motoren
  • Vægt 
  • Kølefunktion 

Udover de to første punkter, vurderer vi også, at vægten har en indflydelse. Selvom det ikke er mange gram eller kilo, der er til forskel, kan det have en stor betydning, når det kommer til medgørligheden af din føntørrer. Du står nemlig ofte i en unaturlig position med dine arme, når du bruger en føntørrer, og det kan godt være hårdt for leddene.

En kølefunktion er også vigtig, hvis du vil have håret til at “sætte” sig efter føntørring. Den kolde luft er prikken over i’et, idet varmen bliver blæst væk fra håret, og dermed gør det mindre “formeligt”. 

Har du spørgsmål til vores føntørrer? Kontakt os her

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige føntørrer. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan også ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00. 

Husk, du får fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. Du kan også altid besøge vores fysiske butik i København på Jagtvej 1, 2200 Nørrebro. Her vil vi altid stille vores professionelle rådgivning til rådighed, hvis du har spørgsmål til din næste føntørrer eller andre frisørartikler. Vi ser frem til at hjælpe!