Tørrehjelme

En tørrehjelm hjælper med at tørre dit hår. Tørrehjelmen er især effektiv, hvis du har krøllet hår, som skal sætte sig, eller har fået foretaget en behandling af håret – det kunne være i forbindelse med farvning af håret – som fordrer, at håret tørres uden blæst. Se vores udvalg her.

6 Antal

Stigende orden
pr. side

Køb en praktisk og effektiv tørrehjelm til salonen eller privaten

En tørrehjelm giver en mere jævn tørring af dit hår, idet det ikke er varm luft, som direkte behandler dit hår, men derimod en jævn og stille varme. Du kan enten købe en tørrehjelm på stativ, som er den klassiske tørrehjelm, men finder også alternative tørrehjelme her på siden. 

Det effektive produkt fra Sibel, hvor du blot tilkobler din føntørrer til det den enkle og lukkede tørrehjelm, er et godt og billigt alternativ til frisørmodellerne. Dit hår behandles med en jævn varme på helt samme måde som ved en tørrehjelm på stativ. Det er virkelig smart. 

Har du spørgsmål til vores tørrehjelme? Kontakt os her

Som du kan se, har vi forskellige slags tørrehjelme, og vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan også ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00.