Air Styler

En airstyler minder om en klassisk rundbørste og har den  den ekstra funktion, at den også blæser varm luft ud til håret. Du kan altså både krølle håret med den, samtidig med at den også tørre håret. En airstyler kommer med flere funktioner, som gør, at din hårstyling kan blive helt perfekt. 

11 Antal

Stigende orden
pr. side

Hvordan fungerer en airstyler? 

Når ens hår er fugtigt, er det svært at arbejde med. Især hvis man ønsker at lave krøller i håret. Det problem skal du ikke tænke på med en airstyler. Varmluftsbørsten gør, at du kan arbejde med håret, selvom at det er vådt eller fugtigt. Helt nøjagtigt blæser børsten varm luft ud, samtidig med at airstyleren sætter håret, som du ønsker det med krøller. 

Vi anbefaler dog ikke, at du bruger din airstyler udelukkende med det formål at tørre dit hår. Her er en føntørrer helt klart et mere effektivt redskab.  

Hvilken varmluftsbørste skal jeg vælge?

Det helt store spørgsmål, når det kommer til at vælge frisørartikler er altid: hvilken skal jeg vælge? Og svaret er altid det samme – det kommer an på, hvad dine behov er. Nogen har f.eks. rigtig langt hår. Her anbefaler vi, at du vælger en airstyler, der har et børstehoved på 50 mm i diameter. Har du kortere hår, er det helt fint med en airstyler, der har et børstehoved på 40 mm.

Herudover er der også specifikke specifikationer, som kan være til fordel for noget hår, men hvor det har knap så stor på betydning for andre hårtyper. ION-teknologi kan f.eks. være nødvendigt for folk med meget sart hår, som hurtigt bliver kruset og vildt. Du kender dit eget hår bedst, så vi anbefaler, at du læser specifikationerne på vores produkter grundigt og vælger ud fra dem. Vi er selvfølgelig altid klar til at svare på dine spørgsmål. 

Har du spørgsmål til vores varmebørster? Kontakt os her

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige airstyler. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan også ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00. 

Husk, du får fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. Du kan også altid besøge vores fysiske butik i København på Jagtvej 1, 2200 Nørrebro. Her vil vi altid stille vores professionelle rådgivning til rådighed, hvis du har spørgsmål til din næste varmebørste eller andre frisørartikler. Vi ser frem til at hjælpe!