Krøllejern

Et krøllejern er intet mindre end et must i samlingen af stylingredskaber. Med et godt krøllejern kan du få utrolig meget liv i dit hår og kreere alverdens forskellige udtryk og frisurer – og ikke mindst skabe masser af volumen. Hvad enten du ønsker små krøller, store krøller eller noget midt imellem, så er et krøllejern det helt rette redskab.

20 Antal

Stigende orden
pr. side

Stort krøllejern til store krøller

Du kender sikkert de store stilikoner som Marilyn Monroe, Sarah Jessica Parker og Julia Roberts. Alle sammen har det til fælles, at de havde eller har store, bløde bølger og krøller i deres smukke lokker, der indrammer deres ansigt på bedste vis. Nogle er så heldige at have store krøller fra naturen – og vi andre skal lige have lidt hjælp med på vejen. Heldigvis kan du nemt og effektivt snyde dig til det voluminøse og lækre look med store krøller med et stort krøllejern. 

Hvis du er til det skødesløse udtryk, kan du tage store totter hår, krølle dem og efterfølgende rede dem igennem med en stor kam eller fingrene, så du får et lækkert boheme-udtryk. Er du mere til de helt definerede og skarpe krøller, kan du med fordel krølle mindre totter og blot give dem den sidste finish med hårstyling efter eget valg. 

Med et krøllejern til store krøller kan du skabe mange forskellige udtryk med bare et stylingredskab. Store krøller giver også mulighed for mange forskellige frisurer – både helt enkelt løst hår eller smukke opsætninger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skab et fedt udtryk med et lille krøllejern

Med et lille krøllejern kan du skabe et super friskt udtryk med små krøller. Du kan både lave små definerede krøller for et super skarpt udtryk eller lave de små krøller mere messy ved at ‘ruske rundt’ i håret, efter du har anvendt krøllejernet. Er du til det helt skarpe look, kan du blot afslutte stylingen med en lækker hårspray, men hvis du gerne vil dyrke et ‘bed head’-look, kan du tilføje saltvandsspray, der giver en rå finish.

Et lille krøllejern er også super praktisk at have med i tasken, hvis du har brug for at kunne style dit hår på farten, skal på ferie eller andet. Det kan nemt pakkes i en håndtaske og tages i brug når som helst, hvor som helst.

Du kan kigge på krøllejernets diameter, når du skal vurdere, om det er den rette størrelse til den type krøller, du ønsker. Vi har krøllejern helt ned til en diameter på 9 mm og op til 38 mm. Disse forskellige krøllejern giver altså meget forskellige slags krøller og dermed vidt forskellige udtryk. Du kan derfor overveje, om du skal have et eller flere krøllejern i samlingen, alt efter hvilket humør du er i, og hvilken stil du går efter.

Krøllejern til langt og kort hår

Et krøllejern er helt oplagt til at skabe noget spil og volumen i langt hår med alt fra små krøller til store bølger. Det er en nem genvej til at skabe lidt glamour i hverdagen eller til livets store fester.

Men krøllejern er ikke kun forbeholdt dig med langt hår. Hos OS Frisørartikler finder du også krøllejern til kort hår, der kan forvandle fladt hår til en lækker frisure med masser af volumen. Du kan med fordel vælge et krøllejern, som ikke har for stor en diameter, eksempelvis op til 25 mm i diameter, så dit hår kan snoes rundt om krøllejernet uden problemer.

Du kan også vælge et krøllejern i Babyliss’ MiraCurl-serie, der er kendetegnet ved, at håret automatisk trækkes ind i det keramiske krøllekammer og efterlades med smukke, velformede krøller. 

Vigtige hårprodukter, når du bruger krøllejern

Når du bruger stylingredskaber med varme, skal du altid sørge for at passe godt på dit hår, så det ikke bliver unødigt slidt i processen. Det gælder også, når du bruger krøllejern til at fremtrylle store eller små krøller i håret.

Vi anbefaler derfor, at du altid bruger et varmebeskyttende produkt, når du krøller dit hår for at give dit hår de bedste forudsætninger for at modstå varmepåvirkningen. Det meste af vores varmebeskyttelse er i sprayform, så det er super nemt og hurtigt at påføre det i håret, inden du går i gang med krøllejernet. Som en bonus efterlader mange af vores varmebeskyttende produkter også dit hår ekstra lækkert og glansfuldt, samtidig med at de har en plejende effekt.

Foruden varmebeskyttelse kan du også med fordel benytte dig af krøllecreme, når du skal style dine krøller. Hvis du virkelig vil være sikker på et langtidsholdbart og lækkert resultat, er krøllecreme et rigtig godt redskab at have ved hånden. Du kan tilføre krøllecreme, når du har lavet krøllerne med dit krøllejern, og håret er kølet lidt af for at opnå det bedste resultat.

Stort udvalg af krøllejern til al slags hår hos OS Frisørartikler 

Du kan altid finde et stort udvalg af krøllejern hos OS Frisørartikler. Vi holder løbende øje med, hvad der er populært, og hvad hårmoden dikterer, for at kunne tilbyde dig det nyeste inden for krøllejern! 

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til krøllejern, og det kan være svært at vælge det helt rigtige til netop dine behov. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden for at få råd og vejledning om vores produkter. Du kan også ringe til os på tlf. 20 90 50 70 alle hverdage fra 09:00-16:00, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Du finder altid frisørartikler til super skarpe priser hos os – og du får fri fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. Du kan også altid besøge vores fysiske butik i København på Jagtvej 1, 2200 Nørrebro. Her vil vi altid stille vores professionelle rådgivning til rådighed, hvis du har spørgsmål til dit næste krøllejern eller andre frisørartikler. Vi ser frem til at hjælpe dig!