Varmeruller

Curlere med varme er en super effektiv genvej til smukke krøller og bølger i håret. Varm curlerne op, sno dem i håret og lad dem virke, mens du laver noget andet. Resultatet er ikke til at tage fejl af – de giver lige det ekstra touch, der sætter prikken over i’et.

3 Antal

Stigende orden
pr. side

Varme curlere, varmeruller m.v. – kært barn har mange navne

Curlere med varme har i mange år været en favorit indenfor hårstyling, fordi det er en nem og effektiv måde at gå fra glat til krøllet eller bølget hår med masser af volumen. Til forskel fra almindelige curlere har varme curlere den store fordel, at varmen effektiviserer processen og definerer krøllerne, så de bliver ekstra smukke og holdbare.

Curlerne kommer i sæt med forskellige størrelser, så du selv kan tilpasse krøllerne til det udtryk, du går efter. Med et curlersæt har du derfor mange forskellige stylingmuligheder og mulighed for at lave alt fra små krøller til store bølger.

Køb curlere med varme hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler finder du altid et godt udvalg af varme curlere fra eksempelvis Babyliss og Sibel. Vi forhandler kun udstyr af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få et produkt, der er pengene værd. 

Har du spørgsmål til vores curlere, eller ønsker du anden rådgivning, er du altid velkommen til at ringe på os på +45 2090 5070 eller skrive til os på support@osartikler.dk eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig!