Hårklipper

En hårklipper – ikke at forveksle med en hårtrimmer, som er til skæg – kan vedligeholde og finpudse din frisure, hvis du ønsker at tage siderne, fimrehårene og i det hele taget tage sagen i egen hånd derhjemme. Herudover kan den helt rigtige hårklipper også gøre din hverdag som frisør lettere, da en hårklipper af høj kvalitet både kan spare dig tid og penge. 

Se hele vores udvalg af hårklippere her på siden.

Antal ( 1-20 / 85 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hvilken hårklipper er den bedste?

Her på siden finder du flere forskellige hårklippere. Vi har nogle i den dyrere ende, samtidig med vi også har nogle til en lavere pris. Her vil det naturligvis være let for os at sige, at den dyreste er den bedste. Men sådan fungerer det ikke helt. For først og fremmest, er der stor forskel på, til hvilket formål du køber din hårklipper. 

Hvis du har brug for en hårklipper derhjemme, er der ingen grund til at købe den dyreste. De fleste, der bruger en hårklipper derhjemme, har ikke det største behov for kvalitet og finesse. For dem, der tager sagen i egen hånd, handler det ofte om at finde en hårklipper, der kan tage fimrehårene, siderne eller bare hele håret. 

Lav perfekt fade med en hårklipper af høj kvalitet

Frisører har dog et helt andet behov. De skal bl.a. kunne udføre en service, hvor frisuren er noget, man ikke bare kan kaste sig ud i derhjemme. Dette kunne f.eks. være, hvis en kunde ønsker sig fade (når håret trimmes kort i siderne og nakken, hvorefter håret gradueres op i længden på toppen, uden der ses nogen form for "kant" på klipningen). 

Her er det vigtigt med en hårklipper af høj kvalitet. Herudover kan en hårklipper af den bedste kvalitet også spare en frisør tid, idet disse produkter er mere avancerede og effektive. 

Disse kriterier skal du tage udgangspunkt i, når du vælger en hårklipper 

Er du på udkig efter den bedste hårklipper, er det som sagt ikke ensbetydende med, at du skal vælge den dyreste. Herunder kan du se, hvad du skal lede efter, når du læser specifikt om produkterne: 

  • Motorstyrke
  • Skærehoved bredde
  • Bladtype
  • Batterikapacitet
  • Længdeindstillinger
  • Støjniveau
  • Vægt

Hvis disse kriterier opfyldes, har du udset dig en god hårklipper, som du roligt kan vælge til enten din salon eller derhjemme.

Hårtrimmer vs. hårklipper – hvad er forskellen?

Der er mange, der forveksler en hårtrimmer med en hårklipper. Det er ikke så godt. Selve klippehovedet og mellemrummet mellem de skarpe blade er større ved en hårklipper, end det er ved en hårtrimmer. Derfor kan vi kun anbefale, at du har begge dele.

Med en hårtrimmer kan du trimme mere fint, hvorimod en hårklipper er bedre til tykkere hår. Bruger du en hårtrimmer til håret, vil du opleve, at klippetiden vil være længere, og håret kan muligvis også blive klippet ukorrekt og blive filtret. 

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til vores hårklippere 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige hårklipper. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00. Vi ser frem til at hjælpe!