Hårtrimmer

Med en hårtrimmer – også kaldt for en skægtrimmer – kan du trimme dit hår og rette dit skæg. Herudover kan du også lave den helt perfekte kant, så du ser helt skarp ud til hverdagen. Det gælder både kanten af dit skæg og dit hår. Se vores udvalg af hårtrimmere her på siden.

Antal ( 1-20 / 68 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hårtrimmer: Detaljen ligger i kanterne

Hvis du selv er frisør eller før har været til frisør som mand – hvilket du formentlig har – så ved du godt, hvordan servicen altid ender. Først bliver siderne og toppen taget, men til sidst venter der en finpudsning og nøje trimning af kanterne. Det er her, hvor der virkelig bliver kælet for dit hår, og det er her, hvis du er frisør, virkelig kan levere en ekstra service og sætte prikken over i’et for dine kunder. 

Hårtrimmeren bruges naturligvis mest til en herreklip, så oplever du at have mange mandlige kunder, så kan vi klart anbefale, at du investerer i en god hårtrimmer. Hvis du er på udkig efter en hårtrimmer til hjemmet, så behøver du ikke nødvendigvis at købe den dyreste. Inde på hver enkelt hårtrimmer kan du læse om specifikationerne, som giver dig mulighed for at vælge den trimmer til hår, som passer helt perfekt til dine behov. 

Sådan vælger du den perfekte hårtrimmer

Men hvad er dine behov så? Det kan vi naturligvis ikke vide med sikkerhed, men vi ved, hvad der ofte betyder noget for vores kunder. Nedenfor kan du se, hvad vores kunder ofte kigger efter, når de er på udkig efter en ny hårtrimmer. 

  • Motorstyrke på din hårtrimmer
  • Skærehovedets bredde
  • Bladtypen på din trimmer
  • Kapaciteten af hårtrimmerens batteri
  • Længdeindstillinger
  • Hvor tæt maskinen kan trimme
  • Støjniveauet af trimmeren
  • Hårtrimmerens vægt 

Hvis din hårtrimmer lever op til disse kriterier, så er du godt stillet. Hvis du samtidig har udset dig en af vores hårtrimmere på tilbud, så er må det være en win win. 

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til vores hårtrimmere 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige hårtrimmer. Her på siden finder hårtrimmere på tilbud, og vi står til rådighed for for at hjælpe dig. Du skal med andre ord ikke tøve med at sende os en mail her på siden. Du kan ringe til os på tlf. 2090 5070 alle hverdage fra 09:00-16:00. Vi ser frem til at hjælpe!