Næse & øretrimmer

En næsetrimmer holder næseborene fri for hår, så du kan holde dig soigneret hver dag. En næsetrimmer kommer til sin gode ret, hvis du har tendens til at få lange næsehår, som jo aldrig har været at foretrække. Find en næsetrimmer, der passer til dine behov, her på siden.

11 Antal

Stigende orden
pr. side

Trim næsehårene uden smerte med en næsetrimmer

En næsetrimmer er noget, alle mennesker burde eje. Det er intet, der kan distrahere en person overfor dig under en samtale, som lange hår, der stikker ud fra næsten. Det er ikke kønt, og det er svært at fortælle vedkommende om det uheldige tilfælde, da det ikke helt er det samme, som at have noget siddende mellem tænderne – hvis man overhovedet er så heldig, at nogen gør opmærksom på dette. 

Næsehår skal fjernes med en pincet, voks eller en næsetrimmer. Her mener vi, at det klart er nemmest at bruge en næsetrimmer. Med dette redskab til din daglige soignering er du sikker på, at din næse – og for den sags skyld også dine ører – står skarpt hver dag. Vores næse- og øretrimmere kan nemlig også bruges til hår i ørene. 

Hold dig soigneret med en næse- og øretrimmer

Det er vigtigt at holde sig soigneret. Hvis ikke for din egen skyld, så for din familie eller kollegaer. Du ønsker ikke, at andre skal danne en holdning til dig på baggrund af din hygiejne, og med en næsetrimmer er der altså nogle billige point at hente. Brug en vores næsehårstrimmere en gang om ugen, og så er du klar til arbejdet, weekenden eller noget helt tredje. 

En anden årsag til, at du skal købe en næsetrimmer og ikke bruge voks eller en pincet, er, at du ikke fjerner hårene helt. Det er godt, for hår i næsen har nemlig en sundhedsmæssig funktion. Dine næsehår beskytter mod farlige infektioner, og bruger du voks til at fjerne dem, kan bakterier bevæge sig ned i hårsækken, hvilket i værste fald bl.a. kan forårsage meningitis.

Dit udseende ligger i detaljen – køb en næsehårstrimmer 

En næsetrimmer er altså praktisk og et godt valg, hvis du ønsker at soignere næsen og ørerne. Men der er naturligvis også en æstetisk grund til, at du bør købe en næsehårsklipper. Det er virkelig en skam, hvis du er typen, der går op i dit udseende og påklædning, at der hænger lange næsehår fra din næse og forstyrrer. 

For det skyldes sjældent, at man selv ønsker at lade sine næsehår gro. Ofte skyldes det, at man ikke selv er opmærksom på problemet. Du kigger på dit eget ansigt hver dag, og det er helt naturligt at stirre sig blind på de små detaljer. Ofte kræver det, at en anden person gør dig opmærksom på det, og sidder du netop i den situation, er det bare med at få bestilt en af vores billige næsetrimmere.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til vores næsetrimmere 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige næsetrimmer. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan ringe til os på tlf. 20 90 50 70 alle hverdage fra 09:00-16:00. Vi ser frem til at hjælpe!