Loreal Hårfarver

L’Oréal er et af de mest velkendte mærker indenfor hårfarvning. De brillerer med et kæmpe udvalg af farver og nuancer, som er yderst vibrante og holdbare, så du får en hårfarve i en fantastisk kvalitet. Derudover er mærket også kendt for deres nytænkende formularer, som sørger for at holde håret velplejet og sundt efter hårfarvning.

Du kan se vores udvalg af professionelle L’Oréal hårfarver her.

Ønsker du pænt hår? Køb en hårfarve fra L’Oréal

Har du lyst til at totalt ændre dit look med en frisk, ny hårfarve? Eller er du træt af de grå hår, som dukker op næsten fra dag til dag? Brug en hårfarve fra L’Oréal, hvis du ønsker et fantastisk resultat. Du kan finde mange variationer af permanente og flotte hårfarver fra mærket her på siden.

Du kan fx finde L’Oréals iNOA-farve, som er en hårfarve uden ammoniak og lugt, så du får en bedre og mere behagelig hårfarvning under og efter. Hvis du til gengæld leder efter en hårfarve, som dækker alle de grå hår, er det deres luksuriøse Majirel-farver, du bør overveje. Udover en perfekt dækning får du også en levende farve, som er rig på toner og nuance, samtidig med at hårfarven styrker og forstærker hårfibrene, så du får et sundt og blødt hår.

Sådan farver du håret med en L’Oréal hårfarve derhjemme

Inden du går i gang med at farve håret, bør du læse brugervejledningen, som følger med i emballagen. Der kan nemlig forekomme ændringer i instrukser og trækketider på de forskellige linjer fra L’Oréal, og det kan skade håret, hvis du lader hårfarven sidde i for længe.

Hvis du vil undgå en reaktion på hårfarven, er det også en god idé at lave en allergitest på en lille tot, inden du farver hele håret. Sørg også for at beskytte dit tøj og din hud – brug plastikhandsker, en kappe eller en gammel T-shirt, og smør eventuelt vaseline ved hårgrænser for at undgå farve på huden.

Når du skal blande hårfarveproduktet, bør du læse instruktionerne. Som regel skal du blande farvestoffet med en udvikler, hvorefter du skal ryste eller røre blandingen sammen. Hvis du ønsker et ensartet resultat, anbefales det at adskille håret i sektioner og massere farven forsigtigt i håret med fingrene eller en børste. Efter farven har trukket, skal håret skylles grundigt og du kan evt. bruge en conditioner til farvet hår for en mere vibrant og holdbar farve.