Loreal Majirel

Hvis du leder efter hårfarver, der kombinerer kreativitet og videnskab, bør du udforske L’Oréals Majirel-hårfarveserie. L’Oréal er blandt verdens mest kendte og professionelle mærker indenfor hårfarvning og sikrer dig de bedste resultater. Ønsker du en hårfarve med en perfekt dækning og en rig farve, er Majirel-farverne det oplagte valg.

Du kan se vores udvalg af L’Oréal Majirel-hårfarver her.

Antal ( 1-20 / 85 )

Stigende orden
Side
pr. side

En perfekt dækning og de flotteste farver med L’Oréal Majirel

Når det kommer til hårfarver, tilbyder L’Oréals Majirel-serie den perfekte sammensætning af kreativ frihed og teknik. Med Majirel-farverne har du rig mulighed for at udtrykke dig gennem dit hår og forvandle det til et kunstværk i sig selv. Serien er både innovativ og alsidig med en bred farvepalet, der dækker et bredt spektrum med over 140 forskellige farver fra de mest strålende blonde nuancer til de dybeste brune farver. Dermed kan L’Oréal endnu en gang imødekomme ethvert individuelt ønske, når det kommer til hårfarver, som er rige på nuancer og toner.

Majirel-hårfarverne gendanner, beskytter og plejer dit hår, da det trænger ind i selve hårstrået for at reparere og styrke det med L’Oréals Ionène G- og Incell-teknologier. Hårfarveserien er blandt mærkets mest dækkende produkter, hvilket gør det muligt at opnå  en præcis og perfekt dækning, selv hvis du har grå hår.

Majirel-serien tilbyder langtidsholdbare og vibrante hårfarver

Med Majirel-hårfarver fra L’Oréal kan du forvente styrke og glans samt langtidsholdbare farveresultater, som dækker hele håret hver gang. Farven holder så godt, at du først behøver farve det igen, når du ser udgroninger.

Men hvilken slags Majirel-hårfarve, skal du vælge? Selvfølgelig kan du altid gå med en af standardfarverne fra Majirel-serien, men L’Oréal har også udviklet mere specielle varianter. Hvis du eksempelvis ønsker en permanent hårfarve til en kølig, vibrant dækning, kan du udforske Majirel Cool Cover. Denne hårfarve sikrer dig en dyb, kølig farve uden varme pigmenter. Hvis du ønsker en løsning, der ikke er helt så langtidsholdbar som Cool Cover-farverne, kan du bruge Majirel Cool Inforced til at neutralisere håret, hvis du synes farvetonen er for varm. Er du brunette og ønsker du flotte highlights? Udforsk Maji Contrast-farverne, som lysner og farver håret samtidigt med Hi-Chroma-farvestof, der viser sig selv på mørkt hår. Ønsker du derimod helt lyst hår med de flotteste, kolde undertoner, er det Majirel High Lift-farverne, du skal kigge efter, hvorimod Majirouge tilbyder de mest intense røde nuancer.

Ligesom de fleste hårfarver indeholder Majirel-serien ammoniak for at trænge ind i håret og farve det. Hvis du ønsker en ammoniakfri hårfarve, kan du altid udforske L’Oréals iNOA-hårfarve.