Schwarzkopf BlondME

Når man taler om blond hår i dag, har der aldrig været flere muligheder for forskellige nuancer end nu, og selvfølgelig er Schwarzkopf med på alle de hotteste trends. Uanset om du er til det helt lyse hår med et sølvskær eller et honningtonet strejf, kan du være sikker på, at du kan opnå de skønneste resultater med Schwarzkops BLONDME-serie. Du kan se vores udvalg af de flotte, lyse farver fra BLONDME her.

15 Antal

Stigende orden
pr. side

Uovertrufne resultater med Schwarzkopf BLONDME

Blondiner har det sjovere … indtil de skal farve håret. At farve håret lyst er notorisk kendt for at være en af de sværeste discipliner, da der ikke skal så meget til, inden du ender med lyst hår med et gult, eller i værste tilfælde grønt skær. Men alle disse bekymringer kan du lægge på hylden – Schwarzkopf BLONDME kommer dig til undsætning. Med deres unikke udvalg af hårfarver kan du være sikker på en udsøgt kvalitet og en fleksibilitet, som gør det muligt at skræddersy farven til dine behov.

Schwarzkopf har dedikeret deres BLONDME-hårfarver til alle slags blondiner. Selve farverne er udarbejdet med deres integrerede Dual Bond-teknologi, som kan klare enhver afblegningsopgave uden at skade håret unødigt. Dermed er det nemmere end nogensinde at mestre dit blonde look, også når det kommer til deres udvalg af nuancer. Med BLONDME kan du være sikker på at finde den perfekte, blonde hårfarve uanset din hårfarve, hårstruktur eller hårlængde. 

Brug forskellige teknikker med BLONDME

Med BLONDME-hårfarverne kan du opnå alskens forskellige looks, da den kan lysne håret med op til 9 nuancer. Du kan få følgende resultater:

  • Pastel-blond: Med BLONDME-seriens Pastel og Deep Toning kan du få helt lyst hår med et skær af pastelfarver. En oplagt mulighed, hvis du vil peppe en ellers kedelig hverdagsfrisure lidt op.

  • Brondine-looket: Hvis du ønsker en sammensætning mellem varmen fra mørkt hår og letheden fra det lyse, kan du bruge BLONDME til at lave den flotteste balayage-effekt til brunt hår.

  • Platinblond: Uanset om du har mørkt eller lyst hår i forvejen, kan du opnå det helt platinblonde-look med Schwarzkopf BLONDME-farverne.

I sidste ende kan du dog bruge farverne til at opnå ethvert resultat, der kræver de genkendelige, lyse nuancer. Bare husk at tilkøbe beize, afblegningspulver og Schwarzkopfs Bleach & Tone-additiv.