Vippe & Øjenbrynsfarve

Ønsker du at forbedre dine øjenbryn med øjeblikkelig effekt, kan du altid vælge at farve dem. Med sin unikke sammensætning af farvestoffer og plejende ingredienser kan en øjenbrynsfarve forvandle dine øjenbryn, så de indrammer dit ansigt på smukkeste vis. Du vælger selv om du ønsker et naturligt look eller et mere dramatisk resultat. Her på siden finder du vores forskellige slags øjenbrynsfarver.

Få de smukkeste bryn med permanent øjenbrynsfarve

Det er ikke nogen stor overraskelse, at dine øjenbryn har stor indflydelse på det samlede udtryk af din ansigt, hvorfor mange bruger meget tid og energi på dem. Der findes også alskens metoder til at vedligeholde øjenbrynene – plukning, voksning, threading, microblading og endda smørelse af serummer, der lover tykkere bryn – da deres form, fylde og tekstur spiller alle en vigtigt rolle, såvel som deres farve.

At farve øjenbryn er en nem måde, hvorpå du kan forbedre og definere dine øjenbrynshår; du skal bare bruge en permanent øjenbrynsfarve til at farve de fine hår. Dermed kan du fylde de nødvendige huller i brynene, hvis du har sådanne, så de kan se fyldigere ud på en meget naturlig måde. Uanset om du er blondine, brunette eller rødhåret, kan du drage stor fordel af at farve dine øjenbryn i ny og næ. Typisk vil øjenbrynsfarver holde i omkring 3-6 uger alt efter, hvilket mærke du har købt farven fra.

Hvornår bør jeg farve mine bryn med øjenbrynsfarve?

At farve dine øjenbryn er en hurtig og nem proces, men hvornår er det egentlig nødvendigt? Nedenfor kan du læse alt om de mest velkendte situationer, hvori dine bryn kræver lidt ekstra farve.

Match bryn og hår med øjenbrynsfarve

Først og fremmest er det altid en god idé at farve dine bryn, hvis du har farvet dit hår i en helt ny farve og ønsker et harmonisk look. Hvis du for eksempel har helt lyst hår og farver det mørkebrunt, vil din naturlige øjenbrynsfarve se ud af trit med dit nye hår, og ved at farve brynene vil du også skabe en skøn balance mellem dem og håret. Ønsker du derimod at eksperimentere med dit udseende, og nyder du at farve dine bryn i vilde farver, kan du også altid afblege dem, så du får et blankt kanvas, hvorpå der er fri leg til at eksperimentere med forskellig makeup.

Husk at du aldrig må bruge almindelig hårfarve til at farve dine øjenbryn, da disse er for skadelige for huden på dit ansigt og kan i værste tilfælde afsvide dine bryn.

Brug øjenbrynsfarve til at markere dine bryn

Hvis du har været lidt overmodig med pincetten eller voksen og er kommet til at tage lidt for meget af øjenbrynene, kan du også bruge en permanent øjenbrynsfarve til at fremhæve de tilbageværende hår. Dette vil øjeblikkeligt få hårene til at fremstå både større og fyldigere, og kan også være en stor fordel, hvis du er træt af at bruge flere forskellige brynprodukter hver morgen for at markere dine øjenbryn. Når du bruger en øjenbrynsfarve, der holder i flere uger ad gangen, får du en mere holdbar løsning, og du kan dermed spare dyrebare minutter om morgenen ved at farve dine bryn.

Husk at vælge den rigtige øjenbrynsfarve

Når du skal farve dine bryn, er dit valg af farve altafgørende for resultatet. Vi anbefaler derfor altid at vælge en øjenbrynsfarve, der går godt med din hudtone og reflekterer skæret af din hårfarve. Typisk skal dine øjenbryn være omkring 2 nuancer mørkere end dit hår, hvis du ønsker et naturligt look. Prøv så vidt muligt ikke at vælge en farve, der er alt for mørk, da denne kan få dine bryn til at fylde for meget og nærmest virke falske. Hvis du ikke kan finde din helt rigtige nuance, kan du altid blande nogle øjenbrynsfarver sammen – du bør dog købe alle farver fra samme mærke for at være sikker på, at de er kompatible. Her på siden kan du for eksempel få øjenbrynsfarver fra anerkendte brands som RefectoCil, Dusy og Comair.