RefectoCil

Når det kommer til vipper og øjenbryn, er farvning en kunst i sig selv, og det er her, at mærket RefectoCil træder ind i billedet. Som en anerkendt og pålidelig producent har RefectoCil opbygget et omdømme for at skabe førsteklasses vippe- og øjenbrynsfarver samt tilbehøret dertil i god kvalitet, som kan bruges både professionelt og derhjemme. Du kan udforske alle vores RefectoCil-farver og -produkter her.

Antal ( 1-20 / 40 )

Stigende orden
Side
pr. side

Forvandl dit udseende med RefectoCil-farver

Dine øjenbryn og vipper er blandt de mest iøjnefaldende ansigtstræk og spiller derfor en afgørende rolle i at definere dit ansigt. Du kan forskønne dine øjenbryn og vipper ved at tilføje farve, dimension og definition med RefectoCil-farve.

Farvning af øjenbryn har i mange årtier været en populær metode til at give brynene mere definition og karakter. Dette kan du gøre nemt ved at anvende en RefectoCil-øjenbrynsfarve, som du kan bruge til at tilpasse brynenes farve eller ændre deres oprindelige farvenuance, og så kan farverne også ofte tilpasses for at opnå alt fra naturlige bryn til mere dramatiske resultater. Ved at farve dine øjenbryn får du også mulighed for at skabe et mere symmetrisk udtryk.

Hvis du ønsker at tiltrække endnu mere opmærksomhed til dine øjne, kan du også nemt farve dine vipper med RefectoCil for at give dem et mørkere og mere iøjnefaldende udtryk, uden at du behøver bruge flere lag af mascara. Det er den ideelle løsning for dem, der ønsker at spare tid om morgenen eller døjer med meget følsomme øjne og som derfor helst undgår brug af makeup. Ved at farve dine vipper synes de også længere og mere definerede.

Sådan farver du øjenbryn og vipper med RefectoCil-farve

Inden du går i gang

Inden du går i gang med at farve dine øjenbrynshår eller vipper, er det meget vigtigt, at arbejdsområdet er helt klart. Bruger du linser, skal disse fjernes, før du går videre i processen. Derefter skal du fjerne makeup-rester. At bryn og vipper er rene er en uundværlig del af processen, da det sikrer, at farvestofferne i RefectoCil-farven kan trænge ind i hvert hårstrå på en ensartet måde, hvilket giver mere præcise og smukke resultater uden pletter og ujævnheder. Det betyder desuden, at du kan nyde dine nyfarvede vipper og bryn i længere tid, inden de skal farves igen. Vi kan eksempelvis anbefale RefectoCils egen makeup-fjerner, som effektivt fjerner selv tykke lag makeup, og deres Brow & Lash Foam-rensemousse, som fjerner de allersidste makeuprester, snavs og overskydende olie. Husk at lade alt tørre, inden du går videre. 

Gør din blanding klar

Tryk en masse på cirka 2 cm af din ønskede RefectoCil-farve ud i eksempelvis en Sibel-glasskål eller i en farveskål fra RefectoCils Browista Toolkit. Hvis du arbejder med professionel øjenbryn- og vippefarvning, kan du også med stor fordel se deres Browista-palletering og -armbånd, så du altid kan have farveskålen tæt. Du får dog ikke noget ud af kun at påføre farve, og derfor skal du også tilsætte en oxidant for at skabe en effektiv RefectoCil-blanding. Vælg selv om du foretrækker en mere flydende creme ved at blande 10 dråber af deres Oxidant Liquid 3% eller 15-20 dråber Creme Oxidant 3% for en lidt tykkere konsistens. Rør blandingen meget godt sammen.

Hot tip: Sådan undgå du at få farve over det hele

Når du skal farve dine øjenbryn, er det en god idé at smøre vaseline omkring dem. Dermed kommer din RefectoCil ikke på huden, men i stedet på vaselinen, som du nemt kan tørre af.

Du kan også med stor fordel bruge RefectoCils øjenvippepapirer til at sætte fast under dine nederste vipper. Så kan du være sikker på, at du kan nå alle dine øjenvipper uden frygt for at farve huden. Disse kan også fås i en ekstra blød version eller som genanvendelige silikonemåtter.

Hvis du imod al forventning alligevel kommer til at få en plet direkte på huden, kan du altid bruge Tint Remover-pletfjerneren fra RefectoCil. Den fjerner pletter under toningsprocessen nemt og hurtigt, og den kan også bruges på meget følsom hud. Bare kom pletfjerneren på en vatpind eller -rondelle og fjern pletten forsigtigt.

Påfør din RefectoCil-farve på vipper, bryn eller begge

Nu er du endelig klar til at farve! Brug fx en rosenpind, pensel eller pind til at påfør din farveblanding med hårenes retning, og lad den derefter sidde mellem 5 til 10 minutter, alt efter hvor kraftig farven skal være. Fjern derefter farven med en fugtig vatrondel og se det fantastiske resultat.

Når du bruger RefectoCil-farver, kan du forvente en intens farve, som holder i op til 6 uger og er vandfast. 

Bag om RefectoCil

RefectoCil er et mærke fra Østrig, der havde sin start i 1950. Deres fokus var at skabe holdbare og innovative produkter med fokus på kvalitet, og i dag er RefectoCil især kendt for deres udvalg af skønhedsbehandlinger, som man selv kan ordne derhjemme, såsom øjenbrynsfarver, browlift, øjenvippefarver, og alt det tilbehør du skal bruge dertil.