Conditioner

Balsam – eller conditioner, som det også kaldes – indeholder nærende og fugtgivende ingredienser, giver dit hår glans og hjælper det til ikke at filtre. Det er ren forkælelse til dit hår, uden det behøver at koste mange penge eller tage lang tid. Se vores store udvalg her og vælg præcis den balsam, der passer til dit hår.

Antal ( 1-20 / 95 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hårbalsam af super kvalitet

Vi fører kun hårbalsam af højeste kvalitet, for vi vil være sikre på at kunne stå inde for hver eneste flaske af hårbalsam, som du køber her hos os. Derfor kan du altid trygt lægge en hårbalsam i kurven, så længe du handler her.

Ved at bruge hårbalsam hver gang du har vasket dit hår med shampoo, sørger du for at tilføre håret fugt og forskellige plejende midler. Hårbalsam gør dit hår lettere, mere luftigt, skønnere at røre ved og generelt nemmere at have med at gøre. Du får for eksempel lettere ved at rede det ud, uden der opstår filter eller klumper, og håret arter sig bare bedre, hvis du sørger for at bruge hårbalsam, hver gang du vasker dit hår.

Hår findes i mange forskellige typer. Uanset hvilken hårtype du har, så anbefaler vi altid, at du bruger hårbalsam efter alle hårvaske. For det betyder nemlig ikke noget, hvilken slags hår du har – du vil stadig opleve klare, mærkbare fordele ved at bruge hårbalsam regelmæssigt. Hvad end du har tykt, tyndt, krøllet eller glat hår, vil du opleve, at dit hår bliver sundere og mere glansfuldt at se på. Det vil også blive mere lækkert at røre ved.

Vælg den rigtige balsam til tørt hår

Ligesom der findes mange forskellige hårtyper, findes der også et væld af forskellige balsam. For at gøre det enkelt for dig har vi valgt kun at have de bedste og mest anerkendte mærker af balsam i vores sortiment. Du går altså aldrig galt i byen, når du køber balsam her.

Når det er sagt, så kan du godt spore dig ind på, hvilken balsam der er rigtig for dig. For ja, der er nemlig forskel. Selvom alle conditioners kommer med flere af de samme gode egenskaber, så er nogle alligevel tilpasset efter hårtype. Det er for eksempel vigtigt, at du vælger den rigtige balsam til tørt hår, hvis det er noget, du døjer med.

Balsam, conditioner eller hårbalsam – kært barn har mange navne

Lad dig ikke forvirre: Hårbalsam, balsam og conditioner er præcis den samme ting – den har blot flere forskellige navne.

Undersøg, hvilken hårtype du har – hvis du ikke allerede ved det. På den måde får du et godt udgangspunkt, når du skal vælge den rigtige type balsam til dit hår. Det er ret vigtigt at finde en balsam, som du er tryg ved at bruge. For du skal trods alt have den i håret hver eneste gang, du vasker dit hår.

De bedste conditioners til din hårtype

Har du krøllet hår, så vil du sikkert opleve, at det tit bliver lidt stift eller “stringy”. Dette er på grund af mangel på fugt. Derfor bør du bruge en balsam med så høj fugtgivende egenskab som muligt. Kig efter balsam til tørt hår.

Har du hår, som har det med at blive hurtigt fedtet, så er det egentlig en god ting. Fedtet hår er sundt hår. Men det kan blive for meget. Hårbunden danner nemlig selv det voks, som fedter håret. For at modvirke dette kan du bruge en balsam udviklet specifikt til fedtet hår.

Har du farvet dit hår, vil det ofte blive lettere mat i gløden. Det vil også efter noget tid komme til at se en anelse slidt ud. Det behøver ikke være, fordi du bruger en forkert shampoo eller børster dit hår for meget. Det er tit bare en naturlig ulempe, der følger med, når man farver sit hår.

Men der er hjælp at hente. Se efter en conditioner, som er udarbejdet specifikt til farvet hår. Det kan være en balsam, som gør, at du ikke behøver få farvet dit hår så tit, som du ellers ville have gjort, og på den måde spare penge.