Hårolie

Her finder du vores brede sortiment af hårolie. Vi ved, hvor vigtigt sundt hår er for dig, og derfor har vi samlet de bedste hårolier på markedet. Vælg mellem mange forskellige varianter og find præcis den hårolie, der passer til dit hår.

Antal ( 1-20 / 38 )

Stigende orden
Side
pr. side

Oliekur til håret

Før i tiden mente man, at det var nok at vaske håret med shampoo. Nu om dage forstår de fleste, at det ikke er helt nok, hvis du ønsker et smukt og sundt hår. Ud over conditioner har rigtig mange efterhånden taget hårolie til sig – og det gælder faktisk både mænd og kvinder. 

Olie hjælper til at holde dit hår sundt og lækkert. Det gør dit hår blødt, glat og glansfuldt, fordi det går ind og tilfører vitaminer, mineraler og anden næring direkte på håret. Alt efter hvilken type olie, du vælger, vil der være forskellige egenskaber at hente. Men fælles for dem alle er, at dit hår vil elske det, og du vil kunne mærke en tydelig forskel.

En oliekur til håret er simpelthen bare, hvor du påfører olie til dit hår og lader det sidde i et stykke tid. Det kan være alt fra få minutter til natten over –nogle vælger simpelthen at påføre olien og lade det sidde indtil næste hårvask. På den måde fordamper olien selv hen over dagen.

Hvor længe, du lader kuren vare, afhænger af, hvad du vil have ud af den, hvilken type olie du bruger, og hvor meget dit hår har brug for hjælp. Alle de hårolier, du finder her på siden, er velegnet til både korte og længere oliekure.

Hvad gør olie til hår?

Olie til håret er som sådan ikke en nødvendighed. Mange mennesker bruger slet ikke olie til håret – måske fordi de ikke kender til de mange gode fordele endnu. Men olie til håret skal ses som en ekstra forkælelse, du giver dit hår. Det er noget, du bruger, fordi du ønsker så sundt og flot hår som muligt.

Olie går ind og påfører forskellige næringsstoffer til året, samtidig med at det plejer håret. Det sørger både for vitaminer, mineraler, shine og fugt. Alt sammen ting, som dit hår måske godt kan leve uden, men som det alligevel vil takke dig for. Og resultatet er slet og ret et flottere og sundere hår.

Hvad end du vælger plantebaserede olier, nøddeolier eller olier med ekstra keratin, så gør du noget godt for dit hår, når du påfører det. Når først du har prøvet olie til håret, er vores gæt, at du ikke vil stoppe igen. Effekten er nemlig tydelig, og langt de fleste kommer til at elske den følelse af sundhed og skønhed, som håret kommer til at udstråle.

Find olier til håret hos OS Frisørartikler

Nogle vælger at eksperimentere med forskellige ting, når de vil behandle deres hår med olie. Man kan som sådan godt lave en oliekur til håret med ingredienser som æg, honning og avocado. Men mange finder det temmelig besværligt og ret grisset at skulle klistre håret ind i disse sager. Især hvis du skal sove med det natten over, eller det er noget du ønsker at gøre regelmæssigt.

Vi har gjort det nemmere for dig. Vores olier til håret indeholder nemlig alle de gode ting fra naturen. Vores hårolier er blandt andet udvundet fra nødder og frugter og indeholder ting som argan, keratin og macadamia. Alt sammen er det blevet forfinet og hældt på flaske, så det er klart til at komme direkte i håret – helt uden bøvl, besvær eller masser af oprydning. Desuden fylder vores flasker meget lidt i skabet.