Shampoo

Shampoo er for mange en nødvendighed, der renser håret fra skidt og snavs, men en god shampoo kan meget mere end det. Med den rette shampoo giver du dit hår de bedste forudsætninger for at forblive sundt og velplejet. Se vores store udvalg af hårshampoo her.

Antal ( 1-20 / 152 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hårshampoo til enhver hårtype

Når du skal vælge den rette shampoo, bør du altid tage højde for, hvilken type hår du har. Har du krøllet, farvet eller måske beskadiget hår som følge af kemisk behandling eller andet? Hos OS Frisørartikler har vi shampoo til alle slags hår og behov. I vores sortiment finder du shampooer fra blandt andre brands som Moroccanoil, der blandt andet giver ekstraordinær volumen og dybdegående fugt. Afslut gerne hårvasken med en af deres lækre hårkure eller balsammer for at sætte prikken over i’et. Trænger dit farvede hår til pleje, kan du med fordel vælge en shampoo til farvet hår såsom Maria Nila - Luminous Colour Shampoo, der er farvebevarende og reparerende. 

Foruden de mere praktiske overvejelser omkring dit valg af shampoo, skal du selvfølgelig også tage stilling til, hvad du ellers foretrækker ved en shampoo. En speciel duft, at den er økologisk, eller måske at den er vegansk? Du kan få det hele og mere til her på siden

Få en salonoplevelse med frisørshampoo

Findes der noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med en lækker hårvask og en god frisørshampoo, mens du kan læne dig tilbage og bare nyde det? Du kan tage lidt af salonoplevelsen med hjem ved at forkæle dig selv med en lækker frisørshampoo, der gør hårvasken til mere end bare en sur pligt. Med en lækker frisørshampoo kan du skabe din egen lille oase derhjemme, hvor du tager lidt tid til dig selv og bare mærker den skummende og rensende fornemmelse og den lækre duft fra din yndlingsshampoo. Tilsæt lidt musik og en hyggelig belysning for at gøre oplevelsen endnu bedre. Vi har frisørshampooer fra mærker som Kevin Murphy, Davines, Joico og mange flere.

Det gode ved at købe din frisørshampoo her på siden er, at du altid kan være sikker på at få produkterne til en super skarp pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hold øje med siden, for vi har løbende gode tilbud med store besparelser, og vi tilføjer ofte nye, lækre shampooer til vores sortiment. 

Shop shampoo i høj kvalitet hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler finder du altid et godt udvalg af shampoo fra kendte mærker som Kevin Murphy, Moroccanoil, Maria Nila og mange flere. Vi forhandler kun shampoo af høj kvalitet, så du kan være sikker på at få et produkt, der er alle pengene værd. 

Foruden vores store udvalg af shampoo får du også en række fordele hos OS Frisørartikler – vidste du eksempelvis, at vi kun har 1-2 dages levering og fri fragt ved køb over 499 kr.? Der er mange gode grunde til at vælge OS Frisørartikler, når du skal forkæle dig selv med lækre produkter til håret.

Vi har specialiseret os i alt indenfor hårpleje, så vi er altid behjælpelige, hvis du har brug for rådgivning om vores produkter. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os på support@osartikler.dk eller via vores kontaktformular. Du kan også ringe til os på tlf. 20 90 50 70 alle hverdage fra 09:00-16:00. 

Foretrækker du at have dine hårprodukter i hånden, er du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik på Jagtvej 1, 2200 Nørrebro mandag-fredag 09.00-18.00 og lørdag-søndag 10.00-15.00. Vi håber, vi ses!