Hårstyling

Med de rette produkter til hårstyling kan du sætte dit hår, helt som du ønsker det. Din stil og personlighed afspejler den hårstyling, du vælger, og det er meget varierende, hvilket resultat produkterne tilfører dit hår. Her på siden fører vi et bredt udvalg af produkter til hårstyling.

Håndtér dine krøller med vores hårstylingsprodukter

Det er meget individuelt, hvordan man ønsker at håndtere sine krøller. Nogle ønsker af flade krøllerne ud, mens andre har særlige præferencer for finish, hold, duft og konsistens af deres flotte krøller. Her på siden finder du produkter, der giver dine krøller et let, medium eller stærkt hold. Det er nemlig meget forskelligt, om man ønsker krøller, der kan bevæge sig frit, eller krøller, der med den helt rette hårstyling kan sikre deres faste hold hele natten. 

Vi kan klart anbefale at bruge en krøllecreme, hvis du ønsker at passe på dine krøller. Cremen forhindrer, at håret filtrer og skaber en glat overflade på hårstrået, hvilket gør, at krøllerne bliver mere bevægelige og bevarer sin flotte struktur. 

Hårstyling: Tørshampoo kan redde en dårlig hårdag? 

Tørshampoo absorberer det naturlige fedt, som din hovedbund danner, og derfor kan du bruge en tørshampoo til at undgå fedtet hår. Fedtet hår er ikke en fordel for din hårstyling. Når du sætter dit hår op, kan fedtet hår være svært at arbejde med, og det giver heller ikke det resultat og det look, som de fleste ønsker. Tørshampoo giver også dit hår struktur og fylde, så det er lettere at style.

Du skal dog være opmærksom på, at tørshampoo ikke skal anses som en erstatning for hårvask. Hvis du døjer meget med skæl, er det ikke en fordel at bruge tørshampoo, da denne løsning generelt påvirker sundheden i din hovedbund, hvis du bruger det for meget. Herudover, hvis du har farve i håret, kan en tørshampoo påvirke din hairstyling negativt, fordi det slider på din hårfarve. 

Her finder du hele vores udvalg af tørshampoo.

Hjælper saltvandsspray til en god hårstyling? 

Der er mange måder at give dit hår mere volumen på og bevare en sund hovedbund. Saltvand er rigtig godt for dit hår. Du har sikkert hørt, at en tur i bølgerne plejer dit hår. Saltvand har den fordel, at det giver dit hår et mere tørt og slidt look, som mange går efter. Du skal dog holde lidt igen, for overdreven brug af denne type hårstyling kan lide for meget på håret. 

Saltvandsspray kan dog også fungere som et effektivt grundprodukt til din hårstyling. Mange bruger saltvandsspray til at give håret et naturligt hold, hvorefter et lille sprøjt af et foretrukkent volumeprodukt eller hårspray sørger for, at din hårstyling holder hele dagen.

Her finder du hele vores udvalg af saltvandsspray

Hvordan får jeg min hårstyling til holde længe?

Som sagt er en saltvandsspray et fornuftigt produkt til at give dit hår mere volumen, samtidig med at hårspray og andre volumenprodukter kan give dit hår et let, medium eller kraftigt hold. Men der findes også hårtonics. Hvis du har hørt om disse, er du måske fra den gamle skole, da de i dag er et ganske overset produkt sammenlignet med før i tiden. En hårtonic kan bruges til hårstyling af både mænd og kvinder, og produktet er skånsomt over for din hovedbund. Det giver tilmed en frisk fornemmelse til dit hår. 

En hårtonic adskiller sig fra f.eks. hårvoks ved, at det er en væske. Væsken kan give hold til håret, beskytte det eller blødgøre det. Det afhænger af, hvilken type tonic du vælger til din hårstyling.  

Har du spørgsmål til vores produkter? 

Hos OS Frisørartikler sidder vi altid klar til at hjælpe dig med stort som småt. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af hårstylingsprodukter. Har du din egen frisørsalon, finder du her på siden en række produkter, som garanteret vil være til stor hjælp for dine kunder. Har du uddybende spørgsmål, kan du altid skrive til os på support@osartikler.dk eller ringe på tlf. 20 90 50 70. Vi ser frem til at hjælpe dig!