Hår Fibre

Hårfibre er naturlige fibre, der skjuler hårtab og får tyndt hår til at se fyldigere ud. Hårfibrene sætter sig mellem dine egne hårstrå og skal fikseres med en fikseringsspray. Vælg hårfibre, der matcher din egen hårfarve, og du kan få et naturtro resultat, der holder hele dagen.

Antal ( 1-20 / 21 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hvad er hårfibre, og hvordan bruges de?

Hårfibre er bittesmå naturlige fibre, der ofte består af keratinprotein. De minder mest af alt om en form for pulver, der kan drysses i hovedbunden, hvor du ønsker at få håret til at se fyldigere ud. Hårfibre kan både bruges i hårgrænsen, oven på hovedet, eller hvor end du har behov for at få håret til at se tættere ud. Vælg hårfibre med en farve så tæt på din egen hårfarve som muligt, så får du det bedste resultat. Hårfibrene virker ved at sætte sig i hovedbunden mellem hårstråene og på selve hårstråene. Det er det, der får dem til at se så naturlige ud. De fikseres med en særlig fikseringsspray, som sikrer, at de bliver siddende, uanset hvad du foretager dig i løbet af dagen. Hårfibre kan både holde til sved, og at du går ud i blæst eller regnvejr. Når du skal have hårfibrene ud af håret igen, skal du blot vaske med shampoo.

Hvem kan have gavn af hårfibre?

Hårfibre er både til mænd og kvinder, der af forskellige årsager kan have brug for ekstra fylde til håret. Hårtab og tyndt hår kan både forekomme i forbindelse med sygdom eller medicin, og der kan være tale om det mandlige hårtab, androgen alopeci. Det er i virkeligheden underordnet, hvorfor du oplever hårtab eller at have tyndt hår – hårfibre er en god løsning, uanset hvad hårtabet skyldes. Der findes også hårfibre på spray, som både egner sig til at få håret til at se fyldigere ud og til at skjule grå eller hvide hår. Også her skal du gå efter en spray, der ligger så tæt på din egen hårfarve som muligt for at få det bedste og mest naturtro resultat.

Find hårfibre hos OS Frisørartikler

Hos OS Frisørartikler finder du hårfibre i adskillige farver fra lys blond til sort og fra flere forskellige mærker. Fælles for dem er, at de giver et resultat, der er både holdbart og naturtro. Hårfibre kan gøre en stor forskel og være en god og uforpligtende løsning, hvis du ønsker at skjule hårtab eller tyndt hår på en realistisk måde.