Hårspray

Hårlak – også kaldet hårspray – er et produkt på sprayflaske, som bliver påført direkte på håret for at style det i alverdens forskellige frisurer. Hårlak indeholder ingredienser, som får håret til at størkne, og holder dermed på den ønskede frisure i mange timer.

Antal ( 1-20 / 83 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hårlak til alle hårtyper

Der findes næsten lige så mange typer af hår, som der findes kvinder. Selvom ikke to hårtyper er helt ens, er der dog alligevel nogle kategorier, de kan inddeles i. Man taler normalt om kraftigt eller fint hår, krøllet eller glat hår, langt eller kort hår.

Uanset hvilke af disse der bedst beskriver netop dit hår, har vi her hos OS Frisørartikler en hårlak, som passer til dig. Hårlak kan nemlig bruges til alle hårtyper – det handler bare om at vide, hvilken slags hårlak du står og har brug for. Fordi der findes så mange forskellige slags hårlak på markedet, kan det godt være lidt svært at finde rundt i.

Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har erfaring med styling af al slags hår, og vi kender til de forskellige typer af hårlak og ved, hvordan de skal bruges. Vi har lavet en grundig guide, som du kan bruge. Læs mere herunder om, hvilken hårlak du bør vælge, ud fra hvilken hårtype du har.

 

Sådan vælger du den rigtige hårspray

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige hårlakker, fordi vi gerne vil kunne tilbyde dig en hårlak, som egner sig perfekt til netop dig. Når du står og skal ud ad døren om morgenen, eller du måske er på vej i byen, er en hårlak en stor hjælp til at få håret til at sidde præcis, som du gerne vil have det. 

Hårlak til kort hår

Hvis du har meget kort hår, er det ofte en fordel med en hårlak, som har extra strong hold, også kaldet “ekstra stærkt hold” på dansk. Kort hår har ofte sin egen vilje, da det ofte kun kan pege i én retning, og hvis alle de korte hår bestemmer sig for at vende forskellige veje – som du måske især bemærker, når du står op om morgenen – ja, så kan det være en kamp at få frisuren til at makke ret. Med mindre altså at du er udstyret med en hårlak med strong hold.

Hårlak til mellemlangt hår

Hvis du har mellemlangt hår, kan det ofte være nok med en hårspray med medium hold. Mellemlangt hår betyder ofte, at håret har en længde, hvor det behøver lidt hjælp, men ikke en hel masse. Måske sidder dit mellemlange hår faktisk udmærket af sig selv, men det skal blot tilføjes lidt struktur, eller det krøller en anelse for meget. I så fald bør du prøve en hårlak med medium hold, som også har lidt anti-frizz effekt.

Hårlak til langt hår

Langt hår kan være meget medgørligt eller meget besværligt, alt efter intensiteten og tykkelsen. Det betyder også noget, om dit lange hår er krøllet, bølget eller glat. Hvis dit hår har et pænt naturligt fald, som du faktisk er meget glad for, kan du hjælpe det på vej med en hårlak med lidt eller fleksibelt hold. Disse hårlakker er smarte, fordi de holder på frisuren, men uden at størkne særlig meget. På denne måde forbliver dit hår fleksibelt, uden at det fedter.

Har du langt, glat hår, som du ønsker at sætte i krøller, skal du vælge en hårlak med extra strong eller ultra hold, fordi i dette tilfælde vil dit hår have brug for al den hjælp, det kan få, for at bevare krøllerne. Har du langt, krøllet hår, og du gerne vil hjælpe krøllerne lidt ekstra på vej, kan en hårlak med medium hold som regel bruges.