Krøllecreme

Længes du efter livlige, definerede krøller? Prøv en krøllecreme og lad dens magi virke. En krøllecreme er specielt udviklet til at hjælpe dig med at genoprette dit hårs naturlige krøllemønster, samtidig med at det tilføjer en masse bounce og glans. Krøllecremer er perfekte til krøllet og bølget hår, men er også fantastiske til at give ekstra volumen til glat hår.

Køb din nye krøllecreme her.

Antal ( 1-20 / 21 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hvad er en krøllecreme?

Hvis du har krøllet eller bølget hår, har du sikkert oplevet, hvor nemt dit hår bliver kruset og tørt. Dette er meget normalt og skyldes, at de naturlige olier på din hårbund har svært ved at nå håret helt til spidserne på grund af dets krøllede natur. Derfor vil krøllet og bølget hår altid have brug for hårplejeprodukter, som giver et fugtighedsboost, hvilket er lige præcis, hvad en krøllecreme kan.

I løbet af de sidste par år har krøllecremen revolutioneret hårpleje med sin alsidige anvendelighed, der kan forvandle selv nogle af de mest udefinerede krøller til en væld af skønne lokker med masser af liv. Det gør den ved at indkapsle fugten i selve krøllerne, som hjælper med at definere og fremhæve deres naturlige tekstur. Ved at tilføje dette ekstra lag af fugt efter du har vasket håret med shampoo og balsam, vil du opleve, at håret holdes fugtigt i længere tid. En krøllecreme vil derfor typisk indeholde olier, sheasmør og andre organiske ingredienser.

Hvem kan bruge en krøllecreme?

I udgangspunktet er krøllecreme selvfølgelig lavet til krøllet hår, men hvis du har bølget hår, kan du også drage fordele ved at bruge en krøllecreme. Eftersom krøllecreme tilføjer fugt, ernærer det selve håret, og dette kan give dine bølger et mere ensartet look. Med de fugtige ingredienser får du også rig mulighed for at få helt styr på håret og tæmme krus. Du kan også lede efter krøllecremer, der er specielt udviklet til at tilføje ekstra form og volumen eller fugt og olier til at booste hårets styrke.

Sådan bruger du krøllecreme

Så snart du er færdig i badet, bør du anvende din krøllecreme. Du tager en lille mængde ad gangen i hånden, hvorefter du gnider hænderne, inden du går i gang med at fordele krøllecremen i hele håret. Start bagerst og arbejd dig selv gennem håret indtil det hele er dækket. Hvis du har meget langt eller fyldigt hår, vil vi altid anbefale, at du opdeler håret i sektioner, før du går i gang. Du kan også bruge en kam eller en detangler-børste til at fordele krøllecremen. Når krøllecremen er blevet jævnt fordelt, skal du kramme håret fra spidserne og op til hårrødderne for at definere dine krøller eller bølger. Hvis dine krøller virkelig mangler form, kan du altid bruge dine fingre eller håndtaget på en børste til at hjælpe dig med at give dem ekstra form. Lad håret lufttørre eller brug en hårtørrer med en diffuser.

Sådan får du de pæneste krøller med krøllecreme

For at få mest ud af din krøllecreme anbefaler vi, at du fjerner alle produktrester fra håret, inden du vasker håret. Derfor bør du en gang om ugen eller med jævne mellemrum bruge en scrub eller en lignende sulfatfri behandling til hårbunden. Du kan med stor fordel kombinere denne med en massagebørste til hårbunden, da denne stimulerer dit blodomløb, samtidig med at den fjerner produktrester og døde hudceller fra din hårbund.

 

For virkelig at give dit hår et fugtighedsboost skal du også arbejde med håret, mens det stadig er fugtigt eller vådt. Ønsker du at opretholde et blødt, glansfuldt og velplejet resultat, er det også altid en god idé at lade håret lufttørre eller bruge en diffuser på lav varme.

 

Hvad er Curly Girl-metoden?

Hvis du har krøllet hår, har du sikkert hørt om Curly Girl-metoden i løbet af de sidste par år. Metoden er en proces, hvor man fokuserer på at pleje sit krøllede hår for at undgå skader, tilføje fugt og forbedre hårets eget krøllemønster. Formålet er at fremhæve dine naturlige krøller, som altid bør være definerede, livlige, glansfulde og sunde. For at give dig et overblik, har vi udarbejdet en guide til, hvordan du bedst kan bruge Curly Girl-metoden til dine krøller.

 

  1. Nulstil håret: Som nævnt tidligere er det en god idé at bruge en scrub til hårbunden for at fjerne produktrester. Kombiner dette med en rensende shampoo for at fjerne ophobede rester fra selve håret. Ifølge skaberen af Curly Girl-metoden kan du godt bruge en shampoo med sulfater til dette formål, da den vil være udviklet til at rense håret grundigt.
  2. Rens håret: Vask håret med en sulfatfri shampoo. Hvis dine krøller har brug for ekstra fugt, kan du altid købe produkter, der er specielt udviklet til krøllet eller bølget hår. Inden du skyller håret, bør du massere din hovedbund med fingerspidserne. Husk ikke at bruge neglene, da disse kan forårsage irritation.
  3. Tilføj fugt til håret: Mens håret er vådt, skal du tilføje din yndlingsbalsam. Brug den mængde, som du synes passer bedst til dit hår – har du en tendens til meget fedtet hår, skal du holde lidt igen, hvorimod nogle foretrækker en grundig påførsel, hvis de døjer med tørt hår. Så snart du er færdig med din balsam, er det på tide at rede håret, så det ikke er filtret. Brug gerne fingrene, men hvis du synes, at det er for svært, kan du altid bruge en kam med brede tænder. Når du er færdig, skal du skylle håret, indtil der kun er 10 % balsam tilbage.
  4. Tilføj krølleprodukter til håret: Mens håret stadig er vådt, skal du tilføje krølleprodukter. Her er det oplagt at bruge en krøllecreme, krøllegel eller krøllemousse. Efter du har fordelt produktet, skal du kramme håret fra spidserne og op til hårbunden.
  5. Tør håret: Når du skal tørre håret ifølge Curly Girl-metoden, må du aldrig bruge et håndklæde til formålet. Brug i stedet en gammel T-shirt eller et mikrofiber-håndklæde til at presse vand og produktrester ud. Derefter skal du lade håret lufttørre. Når det er helt tørt, skal du igen kramme håret, især hvis du har brugt en krøllegel.