Hårskum

Hårskum giver struktur, hold og fylde til håret. Her finder du vores store udvalg af hårskum til styling af dit hår. Hvad end du har kort eller langt hår, glat eller krøllet, så finder du den perfekte hårskum til lige netop dit hår her.

Antal ( 1-20 / 27 )

Stigende orden
Side
pr. side

Køb hårskum af god kvalitet her

Vi fører kun hårskum af en kvalitet, som vi kan stå inde for. Derfor er du garanteret, at den hårskum, du køber her hos os, lever op til vores krav og standarder. Samtidig mener vi ikke, hårskum skal koste en formue, og derfor vil du også altid finde fair priser, når du handler her.

Ligesom der findes mange forskellige hårtyper, er der også udviklet mange forskellige slags hårskum. Nogle passer bedst til kort hår, andre til langt, nogle er beregnet til krøller, andre til glat hår, nogle giver struktur, mens andre tilfører volumen og hold.

Det kan godt være lidt svært at spore sig ind på, præcis hvilken hårskum, man har brug for. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af mange forskellige slags hårskum, så du har muligheden for at prøve dig lidt frem og spore dig ind på, præcis hvilken hårskum der fungerer bedst for dig og giver dig lige netop det look, du er ude efter.

Den bedste hårmousse til billige priser

Mange af vores hårmousser tilfører ikke bare struktur og hold til dit hår, men også næringsstoffer. Vi sørger nemlig for at udvælge de bedste hårmousser på markedet, som vi så kan tilbyde dig.

Har du krøllet hår, bør du prøve en hårmousse, som giver elasticitet. Har du kort hår, er det nok nærmere en mousse med godt med hold, du skal have fat i. Længere hår plejer at have brug for enten struktur eller volumen. Uanset hvilken type hår du har, har vi moussen, der passer dertil.

Du bruger hårskum ved at fylde en passende mængde i håndfladerne, og derefter masserer du det skånsomt ind i håret. Sørg for, at det er jævnt fordelt, inden du begynder at frisere, og husk at håret gerne skal være håndklædetørt. Når så moussen er på plads, kan du give håret lidt varme med en føntørrer. På den måde opnår du den bedste effekt af din hårmousse.