Hårbørster

Hårbørster kan have alskens forskellige formål lige fra detangling til styling, hvor de kan bruges til at kreere både bløde bølger og glatte frisurer. Mange er i virkeligheden slet ikke klar over, hvor alsidigt og nødvendigt et redskab hårbørsten er. Hos OS Frisørartikler finder du et stort udvalg af hårbørster med hver deres specifikke egenskaber.

Antal ( 1-20 / 47 )

Stigende orden
Side
pr. side

En paddlebørste er den perfekte allround-børste

Paddlebørsten er en type hårbørste, der er mest kendt for sit brede børstehoved, hvorpå børstehårene er placeret på en blød gummipude. Den er uundværlig i enhver frisørsalon, fordi den er fantastisk til at rede håret ud, give det et smukt glat udseende, og fordi den også kan bruges til stylingformål, eksempelvis når håret skal samles til opsætninger.

 

Paddlebørsten fås med børstehoveder i forskellige størrelser, afhængigt af hvor kraftigt hår den skal bruges til. “Børstehårene” er ofte nylonstifter, der sikrer, at børsten får fat i hårene helt nede ved rødderne. Du kan desuden få paddlebørster, hvor luftpuden på børstehovedet har antistatiske egenskaber og dermed modvirker statisk elektricitet i håret.

 

Det er nok denne type hårbørste, mange forbinder med en god, klassisk hårbørste. Derfor anbefaler vi også, at du aldrig mangler en paddlebørste – eller flere – i din salon.

 

Brug en rundbørste til styling af smukke bølger og glatte frisurer

Mange tror, at enhver hårbørste har til formål at rede håret frit for knuder og sammenfiltrede hårstrå. Men det er faktisk ikke rigtigt. Nogle hårbørster er nemlig stylingredskaber, og et eksempel på dette er rundbørsten. Rundbørsten er en utroligt alsidig hårbørste, der kan bruges til styling af såvel langt som kort hår, ligesom den både kan bruges til at udglatte håret og til at skabe smukke bølger og fald.

 

Denne type hårbørste bruges som regel i kombination med en føntørrer, hvor fremgangsmåden er, at børsten trækkes gennem håret, mens føntørrernæbbet holdes tæt på og følger børsten. På den måde har du fuld kontrol over, hvordan håret sidder, mens det tørrer – og dermed også, hvordan det bliver siddende efter tørringen. Med en rundbørste er det let at tørre og style håret på en og samme tid.

 

En detangle-hårbørste reder håret uden at knække det

Som navnet antyder, er en detangle-hårbørste en børste, der er særligt egnet til at rede filtret hår. Med en hårbørste, der ikke er særligt beregnet til netop dette formål, risikerer du at knække og beskadige hårstråene, hvis håret er meget filtret og har knuder. En detangle-hårbørste arbejder sig igennem knuderne i håret i stedet for at hive hårene fra hinanden med risiko for at knække dem, og så kan den desuden bruges i både vådt og tørt hår.

 

En detangle-hårbørste kan se ud på mange måder lige fra en klassisk paddlebørste til en lille lommeudgave, der er let at have med sig på farten. For de fleste personer med langt hår er en detangle-hårbørste et uundværligt stykke værktøj, der hjælper med at passe på håret og sørge for, at det ser præsentabelt og velkæmmet ud.

 

Skæg- og fade-børster hjælper dig med at opnå de bedste resultater

Hårbørster til skæg og fade-børster er ikke egentlige styling-redskaber, men bruges som hjælpemidler, når du skal klippe og trimme hår og skæg. Med en fade-børste kan du børste de løse hår væk under klipningen og trimningen, så din fade fremstår helt skarpt og uden hår, der sidder fast på hovedbunden.

 

En skægbørste bruges til at løsne op for de enkelte hår og trække dem ud til deres fulde længde, inden skægget skal klippes eller trimmes. Det giver dig et bedre udsyn til dit arbejde og en større sikkerhed for et resultat, som din kunde i barberstolen vil blive glad for. En skægbørste er ofte lavet med vildsvinehår, og den gør det lettere for dig at skabe skarpe og tydelige overgange.

 

Specielle hårbørster til specielle formål

Til slut tilbyder vi hos OS Frisørartikler også en række hårbørster, der ligger lidt uden for kategori, og som bruges til helt bestemte formål. Det kan eksempelvis være en teaser-hårbørste, der kan style håret og give fylde med bløde vildsvinehår, ligesom den har en spids ende til detangling og inddeling af håret i sektioner. Det kan også være en massagebørste, hvis formål er at massere hovedbunden og fremme blodcirkulationen i hovedbunden, eller en shampoobørste, der kan bruges til både at massere hovedbunden og fordele gel og voks.

 

Leder du efter en hårbørste med specifikke egenskaber, skal du se i vores kategori med specielle hårbørster

 

OS Frisørartikler er din forhandler af professionelle hårbørster

Er du professionel frisør, ved du allerede, hvor essentielt det er for en velfungerende frisørsalon at have et godt udvalg af forskellige hårbørster. Hårbørster til styling, til detangling, til at assistere ved klipning og trimning og meget mere. Derfor har vi nøje udvalgt et stort sortiment af hårbørster i god kvalitet og i forskellige prisklasser, så du kan udvælge præcis de børster, der passer ind i din salon og dit budget.

 

Den rigtige hårbørste kan gøre en verden til forskel i forhold til styling og klipning, og det ved vi hos OS Frisørartikler. Derfor har vi kun udvalgt de bedste hårbørster til dig.