Jaguar TCC The Carecut 6.0

Normal pris 15.499,00 kr. Tilbudspris 13.949,00 kr. -10% Alle priser er inkl. moms.
Tilbuddet udløber om: 6 Dage
På lager
Vare nr.
J-84610
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Baseret på ideen bag den testede TC Thermocut har JAGUAR udviklet en revolutionerende teknologi med et spændende servicekoncept til showet: TCC THE CARECUT
 
Det nye design af TCC THE CARECUT er ikke kun mere elegant og klassisk, det er  også lettere at håndtere. Den nye sakse er lettere at betjene. Ergonomisk afbalanceret, saksen fremmer også en afslappet holdning, når du arbejder. Desuden er den nye saks præget af en høj knivkvalitet, der styres elektronisk. For forsigtig og langvarig forsegling af håret.
 
Forsegling af enderne af håret
De naturlige fugtighed- og plejemidler i håret opretholdes, den multi-aktive cortex tørrer ikke ud, miljøpåvirkninger kan ikke længere komme ind. Er også perfekt til farvet og kemisk behandlet hår.
 
Forhindre splittede ender og skørhed
TCC eliminerer det primære problem forbundet med langt hår. Forseglingsprocessen forhindrer permanent udtyndingen mod enderne, bruddet er reduceret. Hårets ender bliver glatte og stærke.
 
Fremme væksten af ​​langt hår
Forseglingen af ​​håret forhindrer skørhed og hårbrud. Håret vil blive længere og sundere. Kunden vil føle, frisk-fra-salon sensation i uger.
 
Håndtering er ligesom alle andre sakse
Dette gælder for alle nedskæringer, fra trimning af enderne til et anti-splitskæring. Peger, udskæring, eksamen: Denne CBT er en professionel saks, perfekt til alle tekniske metoder og nem at bruge, ligesom alle andre saks, uden behov for uddannelse. Ergonomisk afbalanceret, giver saksen en helt afslappet holdning, når man arbejder.

Læs mere om saksen her

  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)