Olaplex

Olaplex er et hårprodukt, der genopbygger og beskytter håret mod skader og slitage, der kan opstå fra farvning, føntørring, glatning, krølning og andre kemiske behandlinger. Olaplex arbejder ved at genopbygge de brudte disulfidbindinger i håret, hvilket opretholder hårets sundhed, styrke og volumen.

16 Antal

Stigende orden
pr. side

Historien bag Olaplex

Olaplex blev opfundet i 2014, hvilket gør det til et relativt nyt produkt på markedet, som ikke alle har fået øjnene op for endnu. De fleste frisører verden over har dog længe kendt til produktets mange fordele, og i dag lyder der en bred påskønnelse af produktet fra flere specialister.

 

Det var Dr. Eric Pressly og Dean Cassidy, der udviklede Olaplex. De to kemikere arbejdede sammen for at opfinde en måde at beskytte hår bedre. Produktet har med tiden opnået massiv anerkendelse, og i dag bliver Olaplex ofte anbefalet af frisører til deres kunder.

 

Hvordan virker Olaplex helt konkret?

Det er lidt ironisk. Olaplex er udviklet som et kemisk produkt for at forebygge skader fra andre kemiske produkter såsom hårspray, farvning mv. Olaplex bruges af frisører som en del af en hårbehandling for at forbedre hårets tilstand og forhindre yderligere skade. Det er altså et hårprodukt, der både forebygger skader, men også reparerer hårets tilstand, hvis det allerede har taget skade.

 

Olaplex er altså en form for hårreparationsteknologi, der arbejder på molekylært niveau ved at genopbygge de nedbrudte disulfidbindinger i håret, der kan blive ødelagt af gentagne kemiske behandlinger og miljøpåvirkninger.  

 

Køb Olaplex No. 1 og 2: Sådan bruges det i salonen

Olaplex kan bruges på flere måder, afhængigt af hvad dit hår behøver. Som en rettesnor kan det altid anbefales, at du som frisør bruger vores Olaplex No. 1 og 2 på følgende måde:

 

  • Først bør du rense håret med en rense-shampoo for at fjerne eventuelle rester af stylingprodukter eller overskydende olie.
  • Herefter blandes 15 ml Olaplex No.1 med 90 ml lunkent vand, som dernæst skal fordeles i tørt hår fra rod til spids. Lad produktet sidde i håret i ca. 10 minutter.
  • Skyl ikke produktet ud, men påfør derimod Olaplex No. 2 og lad det sidde i håret i yderligere 10 minutter.
  • Skyl til sidst håret grundigt.

 

Vigtigt:

Det er vigtigt at understrege, at behandlingen med Olaplex No. 1 og 2 kun bør udføres af en professionel frisør i salonen. De øvrige Olaplex-produkter kan sagtens anvendes derhjemme.

 

Mere information om vores andre Olaplex-produkter

Som sagt er det ikke alle produkter fra Olaplex, hvor det anbefales, at en professionel frisør påfører produktet. Olaplex No. 0, 3 og videre frem kan du sagtens pleje håret med derhjemme. Nedenfor kan du se, hvad de forskellige tilbyder:

 

Olaplex No. 0:

Dette produkt er en primer, der styrker dit hår. Påfør det i tørt hår, lad det sidde i 10 minutter og skyl det ud.

 

Olaplex No. 3:

Dette produkt er en hårkur og benyttes optimalt efter Olaplex No. 0 eller 4. Smør den i fugtigt hår og lad det virke i 10 minutter.

   

Olaplex No. 4:

Dette produkt er en maintenance shampoo. Påfør det i håret og lad det sidde i tre minutter. Produktet giver dit hår den blødeste følelse.

   

Olaplex No. 5:

Dette produkt er en balsam. Lad produktet sidde i dit hår i tre minutter og lad den gøre dit hår helt silkeblødt. Kan bruges efter Olaplex No. 4.

   

Olaplex No. 6:

Dette produkt er en styling creme, der reparerer, fugter og beskytter håret. Den kan bruges alene eller sammen med Olaplex No. 7.

   

Olaplex No. 7:

Dette produkt er en varmebeskyttende olie, der nærer og genopbygger håret. Du kan bruge den dagligt, hvis du ønsker at give dit hår ekstra omsorg.

   

Olaplex No. 8:

Dette produkt er en hårmaske. Den giver glans og fylde til håret. Påfør det i en anelse fugtigt hår. For det bedste resultat afsluttes der med Olaplex No. 5, når du har vasket hårmasken ud.

   

Olaplex No. 9  

Dette produkt er en serum, der forebygger skader, idet den giver dit hår et beskyttende skjold. Produktet er god til at løsne dit hår og beskytter mod forurening og varme.

 

Har du spørgsmål til vores Olaplex-produkter?

Sidder du tilbage med spørgsmål angående vores Olaplex-produkter, skal du endelig ikke tøve med at skrive til os. Her på siden finder du ti forskellige produkter fra Olaplex, og de har alle nogle helt unikke egenskaber. Læs mere om de specifikke egenskaber inde på de respektive produkter og find ud af, hvad dit hår mangler, eller hvilken behandling du ønsker at tilbyde dine kunder i salonen som frisør.

 

Kontakter du os, kan du vide dig sikker på, at vi kan hjælpe dig med svar på uddybende spørgsmål om vores Olaplex-produkter. Du kan skrive til os på support@osartikler.dk eller ringe til os på tlf. 20 90 50 70. Vi ser frem til at hjælpe dig!