Olivia Garden CERAMIC+ION XL BOAR (U)

Normal pris 229,00 kr. Tilbudspris 139,00 kr. -39% Alle priser er inkl. moms.
Tilbuddet udløber om: 8 Dage
På lager
Kun 5 tilbage
Vare nr.
B-1712
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Tourmaline-Ion Technology

Tourmalin injektionsprocessen reducerer hårets statiske elektricitet. Cuticlelaget af hvert hår vil være lukket og forhindrer derfor effektivt håret i at tørre ud. Dette resulterer i en sund, strålende glans og en lettere styling. Ioniserede børster giver den bedste beskyttelse, især til hyppig hårtørring eller brugen af varmebaserede redskaber.

100% Vildsvinehår

Wild Boar er et naturligt produkt, der for højkvalitets børster repræsenterer en kvalitetsfunktion i sig selv. De 100% rene vildsvinehår, der bruges i vores børster, glatter håret under styling og tilføjer glans og volumen til det.

Ionisk Blød pude

Ionisk teknologi reducerer elektrostatisk opladning af håret, lukker cuticlelaget omkring hvert hår og bidrager til en glat og skinnende finish og bedre håndterbarhed. Den ioniserede Olivia Garden gummipude sikrer, at håret ikke tørrer ud.

Ergonomisk håndtag

For et godt greb og sikker brug er håndtaget på en børste meget vigtigt. Det bør ikke glide under børstningen og skal passe perfekt i hånden. Et ergonomisk håndtag af Olivia Garden med skridsikker materiale sikrer maksimal komfort.

Udtrækkelig sektionering pind

For mange "blow drying" og stylingsteknikker er det vigtigt at dele håret. Sektionsvælgeren i slutningen af håndtaget på denne Olivia Garden børste er perfekt til professionel snitning af håret. Præcis styling bliver så betydeligt lettere.

Let

Når det kommer til at vælge det korrekte hårstylningsværktøj, er vægten en vigtig faktor. En tung børste kan hurtigt forårsage belastning på dit håndled, arm og skulder, især i tilfælde af fancy frisurer. Jo lettere en børste, jo mere behagelig er den og lettere at håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er lavet til afslappende og ergonomisk styling.

  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)