Olivia Garden CERAMIC+ION XL PRO (U)

Normal pris 129,00 kr. Tilbudspris 99,00 kr. -23% Alle priser er inkl. moms.
På lager
Vare nr.
B-1707
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Tourmaline-Ion Technology

Turmalin injektions processen reducerer hårets statisk elektricitet. Cuticlelaget af hvert hår vil være lukket og forhindrer derfor effektivt håret i at tørre ud. Dette resulterer i en sund, strålende glans og en lettere styling. Ioniserede børster giver den bedste beskyttelse, især til hyppig hårtørring eller brugen af varmebaserede redskaber.

 

Anti-statiske og Ion ladet nylonbørster

Elektrostatisk ladning af håret er et evigt problem med hårpleje. Da børsterne er mest intensivt i kontakt med håret, har de afgørende betydning i dette problem. Anti-statiske, ioniserede plastbørster, som ved denne Olivia Garden børste, forhindrer effektivt hårets ladning med statisk elektricitet til lige og skinnende hår. Cuticlelaget af hvert hår bliver derefter lukket, hvilket effektivt forhindrer håret i at tørre ud.

 

Ionisk Blød pude

Ionisk teknologi reducerer elektrostatisk opladning af håret, lukker cuticlelaget omkring hvert hår og bidrager til en glat og skinnende finish og bedre håndterbarhed. Den ioniserede Olivia Garden gummipude sikrer, at håret ikke tørrer ud.

 

Ergonomisk håndtag

For et godt greb og sikker brug er håndtaget på en børste meget vigtigt. Det bør ikke glide under børstningen og skal passe perfekt i hånden. Et ergonomisk håndtag af Olivia Garden med skridsikker materiale sikrer maksimal komfort.

 

Udtrækkelig sektionering pind

For mange "blow drying" og stylingsteknikker er det vigtigt at dele håret. Sektionsvælgeren i slutningen af håndtaget på denne Olivia Garden børste er perfekt til professionel snitning af håret. Præcis styling bliver så betydeligt lettere.

 

Let

Når det kommer til at vælge det korrekte hårstylningsværktøj, er vægten en vigtig faktor. En tung børste kan hurtigt forårsage belastning på dit håndled, arm og skulder, især i tilfælde af fancy frisurer. Jo lettere en børste, jo mere behagelig er den og lettere at håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er lavet til afslappende og ergonomisk styling.

  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)