Olivia Garden SilkCut 5.75"

649,00 kr. Alle priser er inkl. moms.
På lager
Vare nr.
S-1002
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Håndlavet med det fineste japanske stål

Olivia Garden sakse er håndlavet med den største omhu.

Der anvendes kun det fineste japanske stål, der er kendt for sin exceptionelle kvalitet og lang levetid.

Ultra skarpe, robuste og hærdede knive

Skarpe knive er det afgørende element for sakse. For et rent og pænt snit er dette et absolut must. Olivia Garden sakse opfylder dette krav. Takket være hårdheden af det anvendte stål og de skarpe skærekanter er disse saks til alle saloner.

Kraftige konvekse knive til ubesværet og præcisionskæring

Under skarphedsprocessen gives en slibevinkel til disse konvekse skæreblad for at gøre dem ultra skarpe. Takket være denne proces bliver saksene et ekstremt præcisionsværktøj til nem klipning.

Ergonomisk håndtag's design

En velafbalanceret forskydning, der muliggør komfortabel håndtering er højt prioriteret, da frisørerne bruger dette værktøj timevis hver dag. En forskydning, der ikke passer perfekt i din hånd, kan let forårsage kroniske smerter som senebetændelse. For at undgå dette ligger Olivia Garden særlig vægt på det ergonomiske håndtag på alle saks.

Let som en fjer, perfekt Balanceret

En velafbalanceret forskydning, der muliggør komfortabel håndtering er højt prioriteret, da frisørerne bruger dette værktøj til timer hver dag. En forskydning, der ikke passer perfekt i din hånd, kan let forårsage kroniske smerter som senebetændelse. For at undgå dette læggede Olivia Garden særlig vægt på det ergonomiske håndtag af alle sakse. Men vægten er også meget vigtig. De meget lette, ergonomiske Olivia Garden sakse belaster ikke håndledene.

Mikro Justerbar skrue til præcis indstilling

Et professionelt hårskæringsværktøj skal være meget effektivt og nemt at tilpasse: For mere præcision kan spændingen justeres individuelt og let indstilles takket være de nøjagtige markeringer på spændingsskruen.

Professionel kvalitet til en rimelig pris

Kvalitet har normalt en pris. Og hvad angår kvalitet, kan der ikke ske kompromis for frisørernes skæreværktøjer. Olivia Garden har sat det vanskelige mål at levere høj kvalitets sakse til en overkommelig pris. Olivia Garden har med et bredt udvalg af sakse og fortynder lykkedes at nå dette mål.

  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)