Olivia Garden Velours XL Cushion Boar (U)

Normal pris 299,00 kr. Tilbudspris 199,00 kr. -33% Alle priser er inkl. moms.
Tilbuddet udløber om: 11 Dage
På lager
Kun 5 tilbage
Vare nr.
B-1861
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Gummihandtag med velouragtig overflade

For godt greb og sikker brug er håndtaget på en børste meget vigtig. Den bør ikke glide under hårbørstningen og passer perfekt i hånden. Takket være gummihåndtaget holdes disse Olivia Garden børster sikkert i hånden uden at blive glatte.

En blød og blid touch fremhævet af den velourlignende overflade.

Ionisk Blød pude

Ionisk teknologi reducerer elektrostatisk opladning af håret, lukker cuticlelaget omkring hvert hår og bidrager til en glat og skinnende finish og bedre håndterbarhed. Den ioniserede Olivia Garden gummipude sikrer, at håret ikke tørrer ud.

100% Vildsvinehår

Wild Boar er et naturligt produkt, der for højkvalitets børster repræsenterer en kvalitetsfunktion i sig selv. De 100% rene vildsvinehår, der bruges i vores børster, glatter håret under styling og tilføjer glans og volumen til det.

Let

Når det kommer til at vælge det korrekte hårstylningsværktøj, er vægten en vigtig faktor. En tung børste kan hurtigt forårsage belastning på dit håndled, arm og skulder, især i tilfælde af fancy frisurer. Jo lettere en børste, jo mere behagelig er den og lettere at håndtere den. Ultralette børster fra Olivia Garden er lavet til afslappende og ergonomisk styling.

  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)