Handelsbetingelser

Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. 

Betaling:

OS Frisørartikler modtager betaling med Mobilepay, Dankort, Mastercard, Visa og forudbetaling. Fragt og eventuelle betalingskortgebyrer vil blive udregnet lige inden betaling. Når du har betalt, modtager du en ordrebekræftelse med handelsbetingelser og informationer om dit køb. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Bank: Nordea
Reg. nr: 2105
Konto nr.: 0719645208

Rabatter:

Ved kampagne rabatter – sættes øvrige rabataftaler i bero, der gives derved ikke yderligere nedslag i priserne. Der gives ikke rabat ved køb – såfremt at der forligger en kampagne periode med fri levering.

Levering:

OS Frisørartikler leverer typisk indenfor 1-5 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle produkter være længere. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos OS Frisørartiklers leverandører. Er varen ikke på lager, forlænges leveringstiden.

Forsendelse:
Alle ordrer bliver sendt på den valgt forsendelse måde. Du kan vælge mellem Post Danmark, GLS Pakkeshop eller Lyn Levering. Alle vores fragt muligheder koster mellem 39-80 kr. uanset vægt eller størrelse. Prisen på fragten fremgår af ordrebekræftelsen.
Alle varer kan også afhentes i vores butik. Vi tager ikke noget ekspeditions gebyr.

Reklamationsret:
Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamations retten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er, eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. Forkert anvendelse af varerne frafalder reklamations retten. Opstår der en fejl på produktet indfor 2 år som ikke er selvforskyldt kan produktet til enhver tid sendes retur til os, hvorefter vi vil se på den og eventuelt sende den til reperation eller ombytte den alt efter den pågældende sitiuation. Ombytning eller afhjælpning per kulance. De samme regler gælder for erhvervskunder dog ydes der kun 1 års garanti.

NB: Der ydes ingen reklamationsret på slitage-dele herunder skærehoveder til hårtrimmere, hårklippere og sakse.

Vigtigt: Ved reklamation af udstyr hvor i hygianiske forhold bør tages i brug beder vi dig om at rense udstyret korrekt før det sendes retur til os. Det er meget vigtigt at det er renset korrekt og at alt tilbehør er sat ned i pakken ved retuneringen af udstyret. 

Reklamation kan ske på info@osartikler.dk eller på 6048 0373.

Fortrydelsesret:
I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Give fysisk fremmøde på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen. Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage, idet manglende emballage oftest medfører en forringelse af salgsværdien, hvorfor De vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

Tilgodebevis eller gavekort:
Det er gældende i 2 år fra udstedelsedatoen. Brug af gavekort til betaling af køb, kan ikke bruges på nedsatte produkter såfremt gavekortet er købt i perioder, hvor der er givet rabat på gavekort.

Nyhedsbrev:
Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til OS Frisørartiklers nyhedsbrev, således at man løbende modtager nyheder, tilbud og anden relevant information fra OS Frisørartikler. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

Varereturnering:
Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varen returneres hurtigst muligt eller senest 14 dage efter, du har gjort butikken opmærksom på, at du ønsker at fortryde køb af varen.

Varereturneringer skal ske til adressen:

OS Frisørartikler
Jagtvej 1
2200 Nørrebro 

Bytning af varer:
Kunden står selv for omkostningen ved at bytte den bestilte vare - og igen ved at den ombyttet vare skal sendes til kunden igen. Benyt bl.a. www.postdanmark.dk og vedlæg returporto i form af betalt pakkelabel - udfra vægten af pakken.
Er der tale om en reklamation, så send informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til OS Frisørartikler. Speciale varer og bestillinger skal forudbetales og kan ikke returneres.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere