Reuzel

Reuzel er et hollandsk brand, der blev grundlagt af to barbermestre med en passion for traditionelle grooming-teknikker og kvalitetsprodukter. Reuzel specialiserer sig i stylingprodukter til mænd, der omfatter skægolier, tonics, skum, pomader, voks, balsam og meget mere. Alle produkter hjælper med at opretholde en sund og velplejet skæg- og hårstil.

Antal ( 1-20 / 37 )

Stigende orden
Side
pr. side

Historien bag Reuzel

Reuzel blev grundlagt i 2013 af Leen og Bertu – to barbermestre fra Rotterdam, Holland. Begge havde en passion for traditionelle grooming-teknikker og en kærlighed til håndværket og kunsten ved at style og passe på mænds skæg og hår.

Brandet er især inspireret af den amerikanske barberkultur i 1950’erne og 1960’erne, som i højere grad havde fokus på følelsen af velvære og helhedsoplevelsen ved at blive trimmet. Det er denne filosofi, grundighed og forfinelse, som de to barbermestre ønskede at bringe til den europæiske skæg- og hårplejebranche. Herudover indeholder produkterne fra Reuzel naturlige ingredienser, hvilket var vigtigt i forhold til at viderebringe de traditionelle grooming-teknikker.

I dag er brandet anerkendt og respekteret i hele grooming-branchen. Produkterne fra Reuzel – alt lige fra Reuzel pomade til Reuzel tonics – er kendt for deres holdbare egenskaber og unikke dufte. Herudover har brandet opbygget en stærk følgerskare, fordi de tager udgangspunkt i de nostalgiske år, hvor mænd ikke blot fik klippet sit hår – de fik det plejet.

Hvad kan man bruge en Reuzel pomade til?

Der er ingen tvivl om, at voks eller hårgele er de produkter, som mænd oftest bruger i forbindelse med styling af deres hår. Reuzel pomade er en oliebaseret voks, der hjælper dig med at sætte dit hår, hvor du får den perfekte balance mellem hold og glans. Ingen Reuzel pomade er ens. Nogle giver mere glans, mens andre giver mere hold.

Idet pomaden er oliebaseret, sørger den også for, at der ikke ophober sig voks i dit hår. Vores Reuzel pomade giver dig en glat og naturlig styling, som holder hele dagen. Herudover er det også vigtigt, at en voks dufter godt, og det har Reuzel naturligvis også sørget for. De forskellige pomader giver hver deres unikke sanseindtryk.

Sådan bruger du en Reuzel tonic som frisør

Som frisør er det vigtigt at have de rigtige forhold at klippe under. En tonic kan bruges til at nedbryde eksisterende hårprodukter i håret, ligesom den oliefri væske ikke tynger håret ned. Det betyder, at tonicen sørger for, at håret stadig holder sin naturlige form og faktisk giver håret mere fylde, så det bliver lettere for dig at se den endelige frisure for dig.

Du kan med fordel blande lidt tonic i din sprayflaske med vand. På den måde er det lettere for dig at skille håret, hvilket ultimativt gør det lettere for dig at klippe. Vores Tonic dufter også helt fantastisk, så kundens sanseindtryk vil allerede blive aktiveret under klipningen, hvilket blot gør helhedsoplevelsen mere unik.  

Har du spørgsmål til vores produkter fra Reuzel?

Hos OS Frisørartikler fører vi kun produkter, som vi selv står inde for. Det betyder, at vi selv har arbejdet med produkterne, og vi kan forsikre dig om, at du bliver glad for både vores Reuzel tonics og Reuzel pomader. Inde på de respektive produkter kan du læse mere specifikt om egenskaberne for vores tonics og pomader fra Reuzel.

Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål med den største professionalisme og ærlighed. Du kan skrive til os på support@osartikler.dk eller ringe til os på tlf. 20 90 50 70. Vi ser frem til at hjælpe dig!