Frisørsakse

En frisørsaks er specialdesignet til at klippe hår. Saksen er ekstra skarp, da den skal bruges i lang tid og til forskellige hårtyper. Designet af en professionel frisørsaks er heller ikke tilfældig, da den skal ligge helt naturligt i en frisørs hånd, så den er let at arbejde med og forebygger smerter i håndled, skuldre og fingre.

Antal ( 1-20 / 162 )

Stigende orden
Side
pr. side

Hvor vigtigt er det med en god frisørsaks? 

Dette spørgsmål bør tage udgangspunkt i to synspunkter: Kunden og frisørens. Vi kan kun anbefale, at du investerer i det rette udstyr, hvis du er frisør, for det kan kun betale sig i det lange løb. Det gælder både i forhold til din kundestrøm, men også for slitagen af dine fingre, skuldre og håndled, som jo er selve fundamentet for at yde en god service. 

Brug en professionel frisørsaks: Sådan får du dine kunder til at vende tilbage

Fra kundens perspektiv kan en klipning med en professionel frisørsaks af en god kvalitet være det, der får kunden til at blive en loyal og stabil kunde. Man kan sagtens se forskellen, når man klipper med en saks af høj kvalitet sammenlignet med en, der er mindre god. Selve snittet er skarpere, og processen er også mere gnidningsfri. 

På mange måder kan man sammenligne det med at skære kød ud med en formidabel kniv. Skærer man kød ud med en sløv kniv, lægger man flere kræfter i udskæringen. Det kan ses på kødet. Skærer man derimod med en perfekt skarp kniv, så glider kniven nærmest igennem kødet. Det samme gælder en frisørsaks. Bruger du en mindre god saks, kan du se på håret, at der er blevet klemt hårdere til, og at selve snittet ikke er så rent. 

Forebyg skader med en professionel frisørsaks af optimal kvalitet 

Når du køber en frisørsaks, er det vigtigt, at den har den rette ergonomiske form for dit håndled. Mange steder kan du få fat i billigere sakse, som er produceret uden ergonomisk forståelse, og det anbefaler vi, at du holder dig langt væk fra. Det kan ikke understreges nok gange, hvor vigtigt det er, at du har det rette udstyr, der kan lette dit arbejde og forhindre dig i at klippe i stillinger, der i værste fald kan forårsage lumbago, tendinitis i håndleddet eller noget helt tredje.

Her på siden finder du sakse til forskellige formål, som alle er fra fabrikanter, som vi kan stå inde for. Som frisør har du ikke råd til IKKE at træffe din beslutning på baggrund af ergonomi. Vi anbefaler desuden, at du plejer og rengører dine sakse jævnligt – på den måde forlænger du levetiden på saksene, men også din egen krop inden for frisørfaget.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til vores frisørsakse 

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge den helt rigtige frisørsaks. Derfor skal du ikke tøve med at sende en mail til os her på siden. Du kan ringe til os på tlf. 20 90 50 70 alle hverdage fra 09:00-16:00. Vi ser frem til at hjælpe!