Permanentspoler

Hvis du planlægger en dag med krøller, er permanentspoler det ideelle valg. De er designet til at skabe krøller i alle størrelser, og takket være det holdbare elastikbånd på siden af spolen, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt spolen bliver i håret. I vores udvalg kan du finde permanentspoler i forskellige størrelser, så du altid kan lave spændstige krøller.

13 Antal

Stigende orden
pr. side

80'ernes krøllerulle

Mange forbinder nok permanente krøller med det store hår, der var på mode i 1980’erne. Her var looket jo større jo bedre, og det var både sangere, skuespillere og familiemedlemmer, der valgte at få permanente krøller for at opnå de ikoniske voluminøse frisurer. Det var ikke kun kvinder, der faldt pladask for de stramme permanentspoler; mænd gjorde også, som vi kan se på popikonerne David Bowie og George Michael. De imponerende krøller satte prikken over i’et i en tidsalder, hvor farver og fantastiske scenepræsentationer blev signaturstilen for mange – både stjerner og privatpersoner.

Vi kan vel alle blive enige om, at det store 80’er hår havde sin charme, der har inspireret mange moderne frisurer og trends, som vi ser i dag. Hos OS Frisørartikler har vi et bredt udvalg af permanentspoler, der hjælper dig med at skabe smukke og langvarige krøller, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker et subtilt bølget look eller de mere dramatiske krøller, der var typiske for 80'erne, har vi de rette værktøjer til at opnå det.

Professionel kvalitet og lang levetid

Permanentspoler i topkvalitet giver dig krøller, der ikke “går ud”, når de bliver udsat for vind og vejr. Om du så leder efter spoler, der giver krøller for én dag, eller du skal i gang med et stort projekt, så finder du permanentspoler i forskellige størrelser hos OS Frisørartikler. Det er en værdifuld investering, der giver det samme resultat for hvert brug. Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring permanentspoler, vores udvalg eller noget tredje, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en mail på support@osartikler.dk eller give os et kald 20 90 50 70 – så finder vi den bedste løsning til dig.