Spejle

Håndspeil er uunnværlige i både frisørsalonger og andre typer skjønnhetssalonger, når kundene skal ha best mulig utsikt over sin hårklipp, styling eller ansiktsbehandling. Her finner du vårt utvalg av håndspeil i forskjellige størrelser og materialer for enhver type salong.

8 Antal

Stigende orden
pr. side

Hvornår har du brug for et håndspejl?

Et håndspejl kaldes også et frisørspejl, fordi det i næsten alle tilfælde vil findes i netop en frisørsalon. Håndspejlet kan du bruge, når din kunde skal se sin nye klipning, farvning eller styling fra alle vinkler og ikke kun forfra i det store spejl, som hun eller han sidder foran. Du kan holde spejlet op for kunden, eller vedkommende kan få det i hånden og selv styre, hvilke vinkler frisuren skal studeres fra. For at gøre det nemt for dig selv kan du placere et håndspejl ved hver klippestation i din frisørsalon, så du altid har let adgang til dem.

Mange andre typer skønhedssaloner kan også have gavn af et håndspejl. Udfører du ansigtsbehandlinger eller arbejder med bryn, vipper og makeup, vil kunden have stor gavn af selv at kunne nærstudere resultatet –  måske ligger han eller hun endda på en briks uden adgang til et vægspejl, og her er frisørspejlet blot endnu mere nyttigt. Som tandlæge kan du også benytte dig af et håndspejl, når patienten i tandlægestolen skal se nærmere på det arbejde, du har udført.

På trods af navnet bliver frisørspejlet brugt ved en lang række behandlinger af både kosmetisk og medicinsk karakter.

Hvordan skal dit frisørspejl se ud?

Frisørspejlet har selvfølgelig primært en praktisk funktion, men ligesom alt andet udstyr i din salon har det også indflydelse på det visuelle udtryk. Du kan derfor begynde med at overveje, om et bestemt materiale ville passe bedre ind i din salon end andre. Skal det eksempelvis være et spejl med sort ramme eller et håndspejl i metal?

Også størrelsen på håndspejlet har betydning. Det skal selvfølgelig være så stort, at kunden kan se det ønskede område i det, og samtidig skal det ikke være for tungt eller besværligt at håndtere. Vores runde håndspejle er typisk 28 cm i diameter.

Materialet, du vælger, har både indflydelse på udseendet og de praktiske funktioner. Et spejl med en plastikramme har en lav vægt og er let at gøre rent, men er mere modtageligt for ridser. Et håndspejl med metalramme er tungere, men mere holdbart.

Hvilke praktiske funktioner skal håndspejlet have?

De fleste håndspejle er forsynet med en form for greb eller håndtag, der forhindrer, at du taber det, mens du holder det op for dine kunder. Hvis dine kunder skal bruge spejlet for at studere et resultat af en behandling, mens de ligger ned på en briks, er det endnu mere vigtigt, at de kan få et sikkert greb i spejlet og ikke risikerer at tabe det.

Derudover kan spejlet også have en form for øje, det kan hænges op i – til nogle modeller medfølger der et ophæng, og til andre kan du købe det til. Det er nemlig praktisk at kunne hænge spejlet op i nærheden af, hvor det skal bruges, så det altid er let at finde og ikke optager unødigt meget plads i en skuffe eller på bordet.

Find håndspejle og frisørspejle i flere prisklasser

Hos OS Frisørartikler sætter vi en ære i at forhandle gode produkter til særdeles rimelige priser. Professionelle frisørartikler behøver ikke at koste en formue, og det samme gælder dit nye håndspejl. Dog kan du stadig hos os finde spejle i forskellige prisklasser, så du kan vælge et, der passer til både dine behov og dit budget.