Wella Color Fresh 8/0 Lyseblond 75 ml ph 6.5 Acid

Normal pris 129,00 kr. Tilbudspris 116,00 kr. -10% Alle priser er inkl. moms.
Tilbuddet udløber om: 4 Dage
På lager
Vare nr.
2351247
Levering 1 - 2 hverdage

Levering 1 - 2 hverdage

Kundeservice

Kundeservice 2090 5070

Fri fragt over 499,-

Fri fragt over 499,-

Wella Professionals Color Fresh er en skånsom og simpel skyllefarve, der er ideel til at genopfriske hårfarven imellem farvninger. Denne semi-permanente hårfarve er simpel at anvende. Den er klar til direkte brug fra flasken. Resultatet er en intens og velplejet hårfarve med glans. Color Fresh har desuden en 30% dækningsevne af grå hår. Light Pearl Ash Blonde 8/81 er er en blond silver-hårfarve, der fjerner de uønskede gule undertoner i gråt eller blondt hår giver samtidig en lys askeblond farve.
Color Fresh er baseret på en mild formel, der er fri for ammoniak, peroxid og alkohol. Hårfarven har desuden en ph balance på 6.5, så den ikke skader eller tørrer håret, men derimod efterlader det med 50% mere glans. Color Fresh beriget med en kombination af plejende ingredienser og et vitamin-kompleks, der plejer og blødgør håret. Wella Color Fresh sørger desuden for, at farven bevares i op til 10 hårvaske.

Anvendelse:
Det anbefales at tage en allergitest 2 dage inden brug af color fresh. Inden anvendelse af Color Fresh skal håret vaskesgrundigt, herefter tørres håret med et håndklæde, så det stadig er fugtigt. Påfør herefter farven i håret direkte fra flasken, og lad den virke i ca. 20 minutter afhængigt af det ønskede farveresultat.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 2090 5070
  • 14 dages returret på varer efter modtagelse (Varen må ikke have være brugt)