Curler & Hårnåle

Curlers 

Curlers passer til alle hårtyper og længder, hvor store curlere skaber naturlige bølger, medium curlere resulterer i bløde krøller, og små curlere giver definerede krøller. Din vej til smukke krøller er ikke lang hos OS Frisørartikler. Her kan du finde curlers i forskellige udgaver og størrelser, der alle hjælper dig med at skabe de skønneste krøller.

Curlers til håret giver smukke krøller

Vi vil lige starte med at slå et slag for curlers. Mange tror, at de hører 80’erne til, men de er nok det smarteste – og ikke mindst nemmeste – værktøj til at opnå krøller. Det er perfekt til dig, der gerne vil minimere varme på dit hår, og egentlig bare have, at krøllerne skabes i håret uden at du skal arbejde længe herfor. Med vores sortiment af curlere hos OS Frisørartikler kan du skabe en lang række forskellige krøllede stilarter, der passer til din anledning og personlige smag. Uanset om du ønsker romantiske bølger, proptræk-krøller eller bare lidt fald, er der en curler, der passer perfekt til dit behov. 

Hair curlers, flex spoler … Hvad skal jeg vælge?

Kært barn har mange navne, og det kan være lidt svært at navigere rundt i de forskellige curlers, specielt hvis man er ny i krølleverden, for man vil da gå ud fra, at de alle gav det samme slutresultat – nemlig flotte krøller. Her kan vi så fortælle, at ja – slutresultatet er i bund og grund ens uanset om du bruger velcro-ruller, permanentspoler eller noget tredje, men hvis du har lyst til stramme eller bløde krøller, så er der forskel på de forskellige curlers:

  • Velcro-ruller og curler med børste er designet med en klæbrig overflade, der sikrer, at håret nemt kan fastgøres uden brug af klemmer eller nåle. De kommer i forskellige størrelser og er ideelt til dig, der gerne vil skabe bløde, naturlige krøller med et voluminøst løft ved rødderne. Du starter bare fra bunden og ruller håret op til hovedbunden og voíla! Nu er du et skridt tættere på fine krøller. 
  • Permanentspoler bruges til at opnå permanente krøller gennem en kemisk behandling. De kommer også i forskellige størrelser for at skabe forskellige typer af krøller, fra små stramme krøller til store bølger.
  • En flex spole er en fleksibel og skumgummibaserede spole, der minder lidt om en Tivolistang i designet. De er gode til at skabe naturlige og bløde krøller uden at påføre varme på håret. Her starter du fra bunden og ruller håret op med en flex spoler og så bøjer enderne mod hinanden for at fastgøre spoleren. De er velegnet til alle hårtyper og længder.
  • Metal- og flatcurler er din vej til stramme og definerede krøller, der holder i lang tid. Den primære forskel mellem de to er, at metalcurler kræver normalt brug af varme, enten fra en hårtørrer eller andre varmeapparater, til at opnå de smukke krøller. Her behøver flatcurlers ikke varme. Fælles findes de også i forskellige størrelser for at skabe voluminøse krøller.
  • Skumspoler er – som navnet fortæller – fremstillet af skumgummi. De skaber bløde og naturlige krøller, og det smarte ved dem her er, at de er behagelige at sove med, hvilket gør dem velegnede til at skabe krøller over natten. Vil du sove med dem, kan du fastgøre dem med hårnåle, så du ikke skal bekymre dig, om de hopper ud, mens du sover. 

Kan jeg kun bruge curlere til langt hår?

Det korte svar er nej – selvfølgelig kan du bruge curlers, om du så har en skarp bob eller rocker en Rapunzel. Curlers er alsidige, og du kan helt selv kombinere størrelser for at opnå et naturligt udseende. For eksempel kan du bruge store curlere i bunden af håret for at tilføje volumen og bevægelse, mens du bruger mindre curlere på toppen for at skabe mere definerede krøller og tekstur. 

Bliv en krøltop med curlers fra OS Frisøratikler. Om du er på udkig efter curlers, der er velegnet til overnight curls eller du er en frisør på jagt efter permanentspoler, finder du lidt af hvert i vores udvalg. Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring vores udvalg eller noget andet, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en mail på support@osartikler.dk eller give os et kald 20 90 50 70 – så finder vi den bedste løsning til dig.