Hårpudder

Hårpudder er et hårprodukt til styling af håret. Det bliver brugt til at give dit hår mere struktur og fylde. Pudderet giver tilmed dit hår et mat look, og du slipper for, at håret klistrer sig sammen, hvilket kan forekomme, hvis du bruger hårvoks eller spray. Hårpudder kan bruges af både mænd og kvinder.

17 Antal

Stigende orden
pr. side

Hvordan bruger man hårpudder? 

Som sagt kan hårpudder bruges af både mænd og kvinder, og det eneste, du skal gøre, er at drysse pudderet i tørt hår. Herefter arbejder du pudderet ind i håret med dine fingerspidser. Du kan style håret ganske let med pudderet, og dit hår får et mat og lækkert look. Ønsker du shine til dit hår, anbefaler vi at tilføre lak eller et andet stylingprodukt med glans, da hårpudder er et produkt, der absorberer fugt i dit hår og dermed giver et mat look.

Er hårpudder godt for mit hår?

Selvom hårpudder er mindre fedtet end hårvoks, gele eller hårspray, er det vigtigt at vaske det ud efter brug. Efter du har haft hårpudderet i, kan det godt føles, som om det aftager af sig selv, men hårpudder har den bivirkning – ligesom mange andre hårprodukter – at det kan tilstoppe porerne i hovedbunden. Derfor er det vigtigt at bruge en rensende shampoo, når du vasker det ud.  

Har du spørgsmål til vores hårpudder? 

Hos OS Frisørartikler sidder vi altid klar til hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af hårpudder. Har du f.eks. din egen frisørsalon, forstår vi, at du er sikkert er interesseret i et større parti til glæde for din kunder. Du kan i den forbindelse altid skrive til os på support@osartikler.dk eller ringe på tlf. 20 90 50 70, hvis du ønsker en uddybende dialog omkring vores udvalg af hårpudder. Vi ser frem til at hjælpe dig!