Efalock

Efalock Professional hører til blandt verdens førende producenter af al slags udstyr til professionelle frisører og stylister. Med base i Tyskland har brandet gennem mere end 60 år udstyret saloner med alt lige fra sakse og trimmere til krøllejern, fladjern, kapper, klips, frisørstole, spejle og meget mere.

Antal ( 1-20 / 120 )

Stigende orden
Side
pr. side

Find kvalitetsudstyr til hele din salon hos Efalock Professional

Uanset hvilken branche du arbejder i, er det rigtige udstyr afgørende for at skabe gode resultater. Det gælder naturligvis også for frisører. Frisørfaget stiller store krav til både mængden af forskelligt udstyr og kvaliteten på det, og derfor finder du hos Efalock Professional også et imponerende udvalg af forskellige typer udstyr til professionelle frisørsaloner. Det strækker sig lige fra de små, men uundværlige dele som hårklips af forskellig slags, børster og kamme til ergonomiske frisørstole, hårtørrere og kufferter til at have dit udstyr med på farten, når du skal løse opgaver ude af huset.

 

Gennem mere end 60 år har Efalock Professional sikret frisører og stylister udstyr af høj kvalitet, og det endda til ganske overkommelige priser. Det er ikke så underligt, at udstyr og tilbehør fra Efalock findes og bruges i tusindvis af frisørsaloner verden over.

 

Køb basisudstyr i høj kvalitet til gode priser

I enhver frisørsalon er der udstyr, der ikke må mangle. Det er alt det udstyr, der er selve essensen af håndværket og derfor afgørende for, at du som professionel kan skabe de bedste resultater for dine kunder. Alt det uundværlige udstyr finder du også i sortimentet hos Efalock Professional, der bl.a. omfatter:

 

  • Sakse i høj kvalitet og med ergonomiske greb, der skåner dine hænder selv ved mange timers repetitivt arbejde.
  • Kamme i alskens udformninger og størrelser, der hver især er designet til sit eget specifikke formål.
  • Klipse og klemmer i forskellige størrelser, der hjælper dig med f.eks. at inddele håret i sektioner.
  • Kapper til både voksne og børn med flere farver og motiver.

 

Læg dertil et udvalg af sprayflasker, børster og en lang række andet basisværktøj, og snart har du alt det grundlæggende udstyr til en velfungerende frisørsalon.

 

Efalock tilbyder også ekstraudstyret, der løfter dine resultater

Efalock Professional udmærker sig ved at tilbyde alt, hvad du har brug for, når du i din salon har opgaver inden for farvning, permanent og klip. Det gælder både de basale værktøjer som farveskåle, pensler, folie og hætter – og alt det, der kan gøre dit arbejde lettere, mere komfortabelt og mere sikkert som beskyttelsesudstyr og ergonomiske stole, der passer godt på din krop, mens du passer et fysisk krævende arbejde.

 

Når det gælder styling, finder du også hos Efalock Professional et væld af professionelle styling tools – heriblandt den populære Efalock Airstyler, der kan skabe alt fra krøller til fald og masser af volumen. Derudover tæller sortiment naturligvis alle de obligatoriske tools som føntørrere, tørrehjelme og glattejern. Alle er de i den professionelle frisørkvalitet, der gør dem egnede til at blive brugt igen og igen.

 

Brug Efalock Professional, når du skal indrette din salon

Én ting er de tools og alt det tilbehør, du har brug for i en professionel frisørsalon. En anden ting er interiør. I en frisørsalon skal det rette interiør dels hjælpe dig med at udføre dit arbejde – tænk på stole, spejle, opbevaringsmøbler osv. – og dels sørge for, at dine kunder føler sig godt tilpas og får lyst til at besøge din salon igen og igen. Kundernes velbefindende handler både om komfort og atmosfære, og det betaler sig i dén grad at bruge lidt ekstra tid og tankevirksomhed på at indrette din salon på en både indbydende og behagelig måde.

 

Farven på væggen, friske grønne planter og kaffe på kanden må du selv sørge for, men fristørstole, vaskebassiner og spejle kan du finde i det imponerende udvalg fra Efalock Professional. Uanset om du skal indrette en ny salon eller blot opgradere med nyt udstyr og tilbehør, er Efalock et godt sted at starte.